Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2018. Május 22. 17:00, kedd | Helyi
Forrás: Dombó Média

Elveszett dalok újra műsoron

Elveszett dalok újra műsoron

A Belvárosi Általános Iskola aulájában adott nagysikerű jótékonysági koncertet május 18-án a Triász Zenekar, melynek három tagját a régi barátság és a muzsikálás öröme hozta össze.

Az Irigy Hónaljmirigy énekese, Sipos Péter, a Dinamit és a Pandora egykori frontembere, Kálmán György, valamint a Dinamit, a Prognózis és a Boxer billentyűse, Jankai Béla 2012 tavaszán alakította meg a rendhagyó formációt.
Azóta nagy színpadokon és kis klubokban rengeteg fellépésük volt. Műsorukban az elmúlt ötven év ismert rockszámai csendülnek fel. Repertoárjukat úgy állították össze, hogy mindenki találjon a szívének kedves slágert, de mégsem az unásig játszott, legalább 25 banda által feldolgozott dalokat gyűjtötték csokorba.

Ezekből válogatták össze a dombóvári előadásuk anyagát is. A két énekes és a billentyűs egyedi hangzásvilágú koncertjén számos sztorit is hallhatott a közönség.

A remek rockbulivá nemesült est bevételéből az oktatási intézmény játszóterének bővítéséhez fognak hozzájárulni a szervezők.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 16. 19:00, vasárnap | Helyi

Biztonságosabb Internet Napja Dombóváron

Prevenciós előadás általános iskolásoknak.

2020. Február 15. 08:00, szombat | Helyi

Fekete Istvánra emlékezik a Duna Televízió

A Család-barát c. műsor számára készítettek riportot a nagy magyar íróról.

2020. Február 14. 10:17, péntek | Helyi

Idén is lesz alkotói pályázat

Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2020-ban immáron hetedik alkalommal hirdet alkotói pályázatot óvodásoknak és iskolásoknak.

2020. Február 13. 16:28, csütörtök | Helyi

Kapospulán került elő a lopott kerékpár

A dombóvári rendőrök a napokban visszaadták azt a kerékpárt a tulajdonosának, amelyet egy héttel korábban lopott el egy 22 éves férfi a város egyik házának zárt udvaráról.