Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Szeptember 02. 09:06, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Embercsempészek karamboloztak az M0-son

Embercsempészek karamboloztak az M0-son

Összeütközött három jármű az M0-s autóút 18-as kilométerénél, kettőt két román állampolgár vezetett, akik határsértőket szállítottak - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

Az Útinform arról tájékoztatott, hogy a baleset az M0-s déli szektorában, az M1-es felé vezető oldalon, a szigetszentmiklósi csomópont után történt.

A baleset helyszínén elfogtak tizenegy, magát iraki és szír állampolgárnak valló férfit; a sofőrrel együtt előállítják őket - írták a rendőrök. A határsértőket - meghallgatásukat követően - a hatályos magyar jogszabályok alapján visszakísérik a biztonsági határzárhoz, a két román sofőr ellen embercsempészés bűntettének gyanúja miatt büntetőeljárás indul.

Az Útinform azt közölte, hogy óriási a torlódás alakult ki a baleset mögött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára