Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. Október 10. 13:00, hétfő | Helyi

Embereket szolgálni a lehető legszebb hivatás

Embereket szolgálni a lehető legszebb hivatás

Immár negyven éve látnak el gondozási feladatokat a Támasz Otthonban, ebből az alkalomból ünnepségsorozatot szervezett az intézmény vezetője, Tusnovitsné Berényi Ella kollégáival.

Október 4-én az Idősek Napja és a jubileumi évforduló alkalmából Pintér Szilárd polgármester, Horváthné Gyánó Bernadett és Kovács Gabriella intézményvezetők köszöntötték az otthon lakóit és dolgozóit. A rendezvényre meghívást kapott Széll Mihályné, Dr. Kutasné dr. Bauer Margit és Fenyvesi Lászlóné az intézményt támogató Alkony-Támasz Alapítvány részéről. A visszaemlékezés és a megható szavak után Kőszegi Csaba Valér közreműködésével ért véget a program.

Október 3-án az Őszikék Idősek Klub tagjai számára szerveztek ünnepséget az Idősek Napjához kapcsolódóan. A város részéről Kerényi Zsolt alpolgármester és Kovács Gabriella intézményvezető köszöntötte a jelenlévőket.

A Tolna Megyei SZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégium 12. a és g osztályának köszönhetően szívet melengető műsornak lehettek részesei a szépkorúak.

A műsort követően a Dombóvári Vállalkozók Egyesületének felajánlásából finom gesztenyés süteményt kínáltak a vendégeknek. Dombóvár Város Önkormányzatának ajándékait Kerényi Zsolt alpolgármester és Horváth Józsefné önkormányzati képviselő adták át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:15, hétfő | Helyi

Szivárvány Óvoda családi délután a klímavédelem jegyében

A Dombóvári Szivárvány Óvoda családi délutánt tartott a klímavédelem jegyében április 26-án.

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.