Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Április 03. 11:00, vasárnap | Helyi
Forrás: www.dombovar.hu

Emléktáblát avattak Újdombóváron

Emléktáblát avattak Újdombóváron

A Város Hete 2016 rendezvénysorozat keretében avatták fel Saguly Károly emléktábláját a róla elnevezett, Fő utca – VI. utca találkozásánál található téren március 31-én.

Ünnepélyes keretek közt állítottak emléket tér névadójának, Saguly Károlynak az újdombóvári városrész kialakításában végzett tevékenységéért.

Az egykori vasúti főmérnöknek a város ezúton fejezte ki elismerését és tiszteletét az említett terület kialakításában végzett kiemelkedő munkájáért, továbbá ezáltal az új nemzedék kicsit jobban is megismerheti a város múltját, illetve történelmét.

A rendezvényen köszöntőt mondott Szabó Loránd polgármester, Kiss Béla alpolgármester és Berta János képviselő. A zenei aláfestésről Herceg Attila a helyi zeneiskola tanára és Elmauer Gréta, az intézmény diákja gondoskodott.

A főmérnök Újdombóvár életében betöltött szerepéről, illetve munkásságáról Lázár Kata, a Dombóvári József Attila Általános Iskola 6. osztályos tanulója tartott rövid előadást a megjelenteknek.

Címkék: Dombóvár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!