Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. December 21. 21:51, szerda | Helyi sport
Forrás: Vincze Ju-Jutsu SE

Emlékversenyen és övvizsgán bizonyítottak a judósok - képgalériával

Emlékversenyen és övvizsgán bizonyítottak a judósok - képgalériával

Egy pécsi emlékversenyen és saját rendezésű övvizsgán szerepeltek sikeresen a Vincze Ju-Jutsu Sport Egyesület judósai. A klub egyik judokája harmadik fokozatot szerzett a regionális vizsgán.

A hagyományos pécsi Mikulás Kupa helyett december 17-én rendezték meg az első Sárics Jenő Emlékversenyt a közelmúltban elhunyt mester emlékére. A KERO iskola tornatermében lezajlott megmérettetésen közel nyolcvanan indultak, köztük a Vincze Ju-Jutsu Sport Egyesület tizenöt tagja. A többségében kezdő és korcsoport alatti versenyzőknek remek lehetőség volt ez a judo versenyszintű megismerésére, kipróbálhatták az eddig tanultakat. A dombóvári egyesület ifjú judósainak minden éremkategóriában sikerült aranyat hazahozniuk (első képünkön Vincze Zoltán társaságában).

A dombóvári JAM-csarnoknál gyakorló spotklub az év zárásaként december 18-án judo övvizsgát rendezett, melynek lebonyolításában Radics Gabriella és Dr. Kovács Timur segédkezett. A vizsgáztató Szepesi József szekszárdi dankollégium-elnök volt a DMRJSZ (Dél-magyarországi Regionális Judo Szövetség) képviseletében.

Tizenhatan tettek sikeres vizsgát 6., 5. és 4. kyu fokozatra.

Második képünkön balról jobbra: Dr. Kovács Timur, Lukács Ádám 4. kyu, Bánki Bence Gergő 6-5. kyu, Bocz Robert 4. kyu, Bánki Soma 6-5. kyu, Oláh György 6-5. kyu, Juhász Zoltán 6-5. kyu, Jung Sarolta 6-5. kyu.

Harmadik képünkön balról jobbra: Ingula Luca 6-5. kyu, Fülöp Adél 6-5. kyu, Óliás Dóra 6-5. kyu, Bocz Gergő 6-5. kyu, Ács Péter 6-5 kyu, Balogh Attila 4. kyu, Vörös Ádám 4. kyu, Lukács Máté 6-5. kyu, Bocz Dorka 6-5. kyu.

Korábbi hír, hogy a dombóvári övvizsgánál segédkező egyesületi tagnak, Radics Gabriellának sikerült megszereznie a 3. fokozatot a december 7-én Baján megrendezett régiós vizsgán.

Vincze Zoltán sensei ezúton is köszöni a szülők támogatását és kitartását, valamint kellemes ünnepet és boldog újesztendőt kíván az egyesület minden tagjának
és az érdeklődőknek.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.