Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2023. Július 17. 10:41, hétfő | Helyi

Engedély nélkül elvitt autóval, jogosítvány nélkül okozott balesetet egy dombóvári fiú

Engedély nélkül elvitt autóval, jogosítvány nélkül okozott balesetet egy dombóvári fiú

Egy 15 éves helyi fiú, egy rokonától engedély nélkül elvitt autóval kocsikázott Dombóváron július 14-én, pénteken éjjel három óra körül.

A Kórház utcában egy balra ívelő kanyarba túl nagy sebességgel érkezett, és elveszítette uralmát a jármű felett. A kocsi lesodródott az útról és a vízelvezető árokba csapódott, majd felborult.

Az autóban a balesetet megelőzően a sofőrön kívül három tinédzser utazott. Közülük ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg. A kocsi sofőrjének, a 15 éves fúnak jogosítványa – korából adódóan – nem volt. Emiatt ellene emiatt szabálysértési eljárás indul engedély nélküli vezetés miatt. A fiatalnak felelnie közúti baleset gondatlan okozásáért is. Emellett jármű önkényes elvétele bűntett miatt is büntetőeljárás indult ellene, mert engedély nélkül vitte el rokona autóját.

Címkék: baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 14:00, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Július 23. 11:42, kedd | Helyi

A hónap műtárgya - Fekete István Múzeum

Július hónap műtárgya Gulyás József (1938–2017) néhai dombóvári természetfestő 2008-ban festett alkotása lett.

2024. Július 20. 13:39, szombat | Helyi

Ön is segítheti online kérdőív kitöltésével a Dombóvári Kulturális Szolgáltató Központ munkáját

Facebook bejegyzésükben leírják, hogy a kérdőív segítségével tudják felmérni a lezajlott programok társadalmi hatásait, és hogy milyen tevékenységekkel lehetne fejleszteni a település kulturális életét.

2024. Július 19. 16:27, péntek | Helyi

Kihirdették a helyi védelem alatt álló építészeti örökség felújítására kiírt pályázat nyerteseit

Dombóvár Város Önkormányzatának Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága elbírálta a helyi védelem alatt álló építészeti örökség felújítását szolgáló, vissza nem térítendő önkormányzati támogatásra benyújtott pályázatokat.