Városlista
2024. április 14, vasárnap - Tibor

Hírek

2023. Április 06. 13:20, csütörtök | Belföld
Forrás: OMSZ

Északkeleten havazik, néhol már 10 centiméter hullott

Északkeleten havazik, néhol már 10 centiméter hullott

Északkeleten elkezdődött a havazás - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán csütörtök délelőtt.

Hozzátették: az északkeleti országrészben péntek estig több hullámban, változó intenzitással várható havazás, havas eső.

Kiemelten Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye térségében, illetve Hajdú-Bihar északkeleti részén, a Bodrogközben, valamint nagyobb valószínűséggel Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye keleti részén síkvidéken 5 centimétert, lokálisan, illetve a Zempléni-hegységben péntek estig 10 centimétert is meghaladó friss tapadó, olvadozó hóréteg gyűlhet össze - tették hozzá.

Közölték: csütörtök délutántól, estétől a Bükkben és a Mátrában is havazásba válthat a csapadék, a magasabban fekvő részeken néhány centiméteres hóréteg alakulhat ki.

Felhívták a figyelmet arra, az erős északi, északkeleti szél csütörtökön napközben a Bodrogközben és Szabolcsban hordhatja a havat.

A meteorológiai szolgálat észlelési oldala szerint jelenleg havazik Miskolcon, Debrecenben, Nyírbogáton, Bátorligeten és Nyírkárászon, itt már 7 centiméteres a hóvastagság.

Fotó: Időkép.hu

Címkék: havazás, időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Halálos légibaleset történt Ráckeresztúrnál

Halálos légibaleset történt Ráckeresztúrnál szombat délelőtt, a sportrepülőgépben utazó két férfi a helyszínen meghalt, a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a rendőrség

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Gyopáros Alpár: a magyarság lelke vidéken él

A magyarság lelke vidéken él, elsősorban a falvakban és a kisvárosokban, mert sajnálatosan szinte már csak itt élnek a keresztény gyökerű értékek, amelyekkel a magyarság ezer éven át túl tudott élni a Kárpát-medencében

2024. Április 13. 06:00, szombat | Belföld

MÁV: tavaszi utómunkálatokkal fejeződik be a győri fővonal felújítása

Tavaszi utómunkálatokkal fejeződik be a győri vasúti fővonal felújítása, emiatt több ütemben módosul a menetrend a következő hónapokban - közölte a MÁV Zrt. pénteken az MTI-vel.