Városlista
2020. július 4, szombat - Ulrik

Hírek

2012. Március 26. 07:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Esztelenül költekezik Jennifer Aniston

Esztelenül költekezik Jennifer Aniston

Miután dollármilliókat költött új házára, a felújításra is egy vagyont szór el Jennifer Aniston. A színésznő gyorsan szeretne költözni, mert a kutyájának már kicsit a mostani otthona.

Nem fukarkodik az otthonára szánt pénzzel Jennifer Aniston: alighogy megvette 21 millió dollárt (4,6 milliárd forintot) érő új házát, nekilátott az átalakításnak is, és mivel a hatalmas épület minden zugát fel akarja újítani, erre is egy teljes vagyont költ el. A színésznő néhány hete a New York-i lakberendezési üzleteket járta körbe, nemrég pedig a hollywoodi boltokban is feltűnt partnerével, Justin Theroux-val, és szó szerint szórta a pénzt. "Jennifer dönt az összes kérdésben az átalakítással kapcsolatban, és mindenből a legjobbat akarja, ezért nem hajlandó spórolni - mondta el a pár egyik ismerőse. - Csak a legelőkelőbb helyeken vásárol, és kizárólag lámpákra elköltött már 20 ezer dollárt (4,5 millió forintot - a szerk.)."

A sztár állítólag arra sem sajnálja a pénzt, hogy a munkálatokat siettesse, ugyanis már nagyon szeretne beköltözni új otthonába. "Többhavi munka van még a házzal, de Jen és Justin már most alig várják, hogy ott lakhassanak - mondta el a bennfentes. - A mostani bérelt otthonukat már kinőtték. A kutyájuknak több helyre lenne szüksége, és Jen attól tart, hogy mindent fel fog forgatni, ha nem tudnak elköltözni záros határidőn belül."

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.

2020. Július 02. 07:13, csütörtök | Bulvár

Kocka alakú görögdinnyét termesztenek Hódmezővásárhelyen

Pap Róbert dinnyetermesztő kísérleti céllal termesztett, dobókocka-alakú dinnyét dob fel a Hódmezővásárhely határában lévő földjén 2020. július 1-jén.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Bulvár

Andonik 4s vendége Axel (Kerozin) - VIDEÓ

Axel a Kerozin együttes oszlopos tagjával a "fordított életről" beszélgettünk. Milyen az, amikor valaki éjjel dolgozik és nappal alszik vagy hétköznap helyett hétvégén megy be a munkahelyére?