Városlista
2019. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2019. Július 10. 13:25, szerda | Helyi
Forrás: Dombó Média

Évadzáró a Dombóvári Focisuli Egyesületnél

Évadzáró a Dombóvári Focisuli Egyesületnél

A Dombóvári Focisuli Egyesület nemrégiben tartotta évadzáró rendezvényét, melyen a sportolók, az edzők, a vezetők és a fiatalok szülei, illetve testvérei vettek részt.

Az időjárás nem kedvezettek a szervezőknek, a zuhogó eső miatt a tervezett helyszínről - az Ifjúsági Sporttelepről - a Szekszárdi Szakképzési Centrum Esterházy Miklós Szakképző Iskolájának sportcsarnokába és az oktatási intézmény udvarára kellett költöztetni a programot.

Az utánpótlás-nevelést végző klub elnöke az 2018/2019-es bajnokságokban legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtott labdarúgókat jutalmazta. A különböző korosztályos csapatok játékosai közül az U7-esből Hirth Csenge, az U9-esből Hirth Bence, U11-esből Gyánó Marcell, az U13-asból Török Balázs, az U15-ösből Száraz József, az U16-osból Király Richárd, az U19-esből Szigetközi István, valamint a női együttesből Sári Enikő vehetett át elismerést. „Az évad trénere”-címet Óliás Zsolt érdemelte ki, „Az évad segédedzője”-díjat pedig Tóth Klaudia vihette haza.
Tárnok Zoltán arról is beszélt, hogy a Dombóvári FE támogatásával idén megvalósult a Szekszárdi Szakképzési Centrum Esterházy Miklós Szakképző Iskolájának sportcsarnok-felújítása és a József Attila Általános Iskola tornaterméhez tartozó öltözők vizesblokkjainak modernizálása.

Az egyesületi elöljáró köszönetét fejezte ki Nagy Szilveszternek, a Környe-Feed Kft. ügyvezetőjének az általa nyújtott nagylelkű anyagi segítségért és Právics Attilának, aki a kapcsolati tőkéjét mozgósította a klub működési feltételeinek javítása érdekében.
A remek hangulatú családi rendezvény futballmeccsekkel folytatódott, majd a fiatalok szüleinek, illetve szakvezetőinek első alkalommal meghirdetett főző- és sütőverseny eredményeit hirdették ki. Az elkészült finom ételeket a résztvevők közösen fogyasztották el.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 08:13, szerda | Helyi

Két aranyéremmel tért haza Szlovákiából Farkas Bence

A szlovákiai Nagyszombat adott otthont július 12-én annak az U18-as válogatott atlétikai viadalnak, amelyen a házigazdákon kívül Csehország, Magyarország és Szlovénia nemzeti csapatai vettek részt.

2019. Július 16. 16:00, kedd | Helyi

13 család tölthetett három napot a Balatonnál

A hagyományokat követve idén is üdülést szervezett a Dombóvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat az „Új kezdet” Roma Egyesülettel közösen 13 hátrányos helyzetű helyi, mászlonyi és szarvasdi családnak.

2019. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Közösen táboroztak a német és magyar diákok

Az elmúlt évekhez hasonlóan július második hetében ismét német és magyar gyerekek zsivajától volt hangos Gunaras,

2019. Július 16. 08:27, kedd | Helyi

Újdombóváron megnövekedett az igény az építési telkek iránt

Új utcák nyitásával próbálja segíteni az Újdombóváron letelepedni szándékozókat az önkormányzat.