Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Július 10. 13:25, szerda | Helyi
Forrás: Dombó Média

Évadzáró a Dombóvári Focisuli Egyesületnél

Évadzáró a Dombóvári Focisuli Egyesületnél

A Dombóvári Focisuli Egyesület nemrégiben tartotta évadzáró rendezvényét, melyen a sportolók, az edzők, a vezetők és a fiatalok szülei, illetve testvérei vettek részt.

Az időjárás nem kedvezettek a szervezőknek, a zuhogó eső miatt a tervezett helyszínről - az Ifjúsági Sporttelepről - a Szekszárdi Szakképzési Centrum Esterházy Miklós Szakképző Iskolájának sportcsarnokába és az oktatási intézmény udvarára kellett költöztetni a programot.

Az utánpótlás-nevelést végző klub elnöke az 2018/2019-es bajnokságokban legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtott labdarúgókat jutalmazta. A különböző korosztályos csapatok játékosai közül az U7-esből Hirth Csenge, az U9-esből Hirth Bence, U11-esből Gyánó Marcell, az U13-asból Török Balázs, az U15-ösből Száraz József, az U16-osból Király Richárd, az U19-esből Szigetközi István, valamint a női együttesből Sári Enikő vehetett át elismerést. „Az évad trénere”-címet Óliás Zsolt érdemelte ki, „Az évad segédedzője”-díjat pedig Tóth Klaudia vihette haza.
Tárnok Zoltán arról is beszélt, hogy a Dombóvári FE támogatásával idén megvalósult a Szekszárdi Szakképzési Centrum Esterházy Miklós Szakképző Iskolájának sportcsarnok-felújítása és a József Attila Általános Iskola tornaterméhez tartozó öltözők vizesblokkjainak modernizálása.

Az egyesületi elöljáró köszönetét fejezte ki Nagy Szilveszternek, a Környe-Feed Kft. ügyvezetőjének az általa nyújtott nagylelkű anyagi segítségért és Právics Attilának, aki a kapcsolati tőkéjét mozgósította a klub működési feltételeinek javítása érdekében.
A remek hangulatú családi rendezvény futballmeccsekkel folytatódott, majd a fiatalok szüleinek, illetve szakvezetőinek első alkalommal meghirdetett főző- és sütőverseny eredményeit hirdették ki. Az elkészült finom ételeket a résztvevők közösen fogyasztották el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.