Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Január 21. 10:25, hétfő | Helyi
Forrás: Kőszegi György

Évértékelő a Dombóvári Sportiskola Egyesületnél

Évértékelő a Dombóvári Sportiskola Egyesületnél

2013. január 19-én rendezte meg évértékelő összejövetelét a Dombóvári Sportiskola Egyesület.

A rendezvényen az edzők és versenyzők mellett a szülők és a hozzátartozók is részt vettek, valamint megtisztelte a rendezvényt Szabó Loránd polgármester, Ilia Anita sportreferens és Szűcs István a Dombóvár és Vidéke Víz- és Csatornamű Kft. igazgatója.

Kőszegi György Egyesületi elnök megnyitó szavai után Szabó Loránd köszöntötte a megjelenteket.

Kőszegi György elmondta, hogy jelenleg 110 gyermek látogatja rendszeresen az edzéseket, amely létszám szükséges ahhoz, hogy a jelen és a jövő versenyzőit is megtalálják a szakemberek.

Ezt követően a gyermekeket felkészítő edzők, Horváth Éva, Tancsa Norbert és Fehérvári Levente elevenítette fel az elmúlt év eseményeit. Beszéltek az edzésmunkáról, beszámoltak a helyi, regionális és az országos versenyeken elért eredményekről, valamint elmondták a 2013-as évre tervezett feladatokat is.

A beszámolók után átadásra kerültek az Év Úszója címek, valamint a Különdíjak is, melyekkel a kiemelkedően teljesítő versenyezők kerültek jutalmazásra.

Az Év Úszói: Bánfalvi Ákos, Rettegi Ákos, Halmai Blanka, László Ádám, Reizinger Dóra, Várteleki Richárd, Kőszegi Lilla, Fehérvári Anna, Tar Dávid, Nagy Viktória.

A Különdíjasok: Turi Bianka, Fehérvári Réka, Szigeti Petra, László Bence.

A hagyományokat megtartva az edzők, az egyesület vezetői és az úszó társak elbúcsúztatták a más egyesületbe igazolt, illetve az aktív sportolást befejező úszókat.

Kép: Díjazottak: hátsó sor balról jobbra: Turi Bianka, Halmai Blanka, László Ádám, Rettegi Ákos, Bánfalvi Ákos, Reizinger Dóra, Várteleki Richárd
első sor balról jobbra: Kőszegi Lilla, Tar Dávid, László Bence, Fehérvári Réka, Fehérvári Anna, Szigeti Petra, Nagy Viktória

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.