Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2012. Április 23. 07:25, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Vasárnapi Ász

Ez a való világ: elmúlt a szerelem

Ez a való világ: elmúlt a szerelem

A villa falain kívül VV Attilának három hét kellett arra, hogy rádöbbenjen: VV Kinga iránti érzelmei elmúltak. A szőkeség nem titkolta könnyeit a Fókusz kamerái előtt.

- Megpróbáltuk, együtt voltunk, nem jött össze! Megvisel a dolog, mert én még mindig nagyon szeretem őt. Annyi minden köt össze bennünket, de talán jobb lesz így mindkettőnknek - nyilatkozta Kinga.

A legutóbbi valóságshow győztese szintén azt hangoztatta, hogy nagyon szereti Kingát.

- A játék alatt valóban eljött az a pont, amikor fülig beleszerettem. A ValóVilágot követően összejöttünk. De az az igazság, hogy bennem elmúltak ezek az érzelmek. Továbbra is nagyon szeretem Kingát, de köztünk ez a kapcsolat nem működik.

Akik annak idején fél éven keresztül követték a fiatalok se veled, se nélküled kapcsolatát, azt, ahogy hol lelki társaknak érezték magukat, majd viharos gyorsasággal összevesztek, nem tartják kizártnak, hogy a románc még valamikor folytatódik...

Vasárnapi Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.