Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2012. Április 23. 07:25, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Vasárnapi Ász

Ez a való világ: elmúlt a szerelem

Ez a való világ: elmúlt a szerelem

A villa falain kívül VV Attilának három hét kellett arra, hogy rádöbbenjen: VV Kinga iránti érzelmei elmúltak. A szőkeség nem titkolta könnyeit a Fókusz kamerái előtt.

- Megpróbáltuk, együtt voltunk, nem jött össze! Megvisel a dolog, mert én még mindig nagyon szeretem őt. Annyi minden köt össze bennünket, de talán jobb lesz így mindkettőnknek - nyilatkozta Kinga.

A legutóbbi valóságshow győztese szintén azt hangoztatta, hogy nagyon szereti Kingát.

- A játék alatt valóban eljött az a pont, amikor fülig beleszerettem. A ValóVilágot követően összejöttünk. De az az igazság, hogy bennem elmúltak ezek az érzelmek. Továbbra is nagyon szeretem Kingát, de köztünk ez a kapcsolat nem működik.

Akik annak idején fél éven keresztül követték a fiatalok se veled, se nélküled kapcsolatát, azt, ahogy hol lelki társaknak érezték magukat, majd viharos gyorsasággal összevesztek, nem tartják kizártnak, hogy a románc még valamikor folytatódik...

Vasárnapi Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.