Városlista
2021. március 5, péntek - Adorján

Hírek

2011. Április 03. 22:21, vasárnap | Helyi

Ezúttal a belvárosban nyilvánult meg Virág Kristóf - képgalériával

Ezúttal a belvárosban nyilvánult meg Virág Kristóf - képgalériával

Több helyi médiatársunk foglalkozott már a grafikus Virág Kristóffal, aki a dombóvári önkormányzat megbízásából állatok és növények hatalmasra nagyított képeivel és szemekkel dekorálta ki a Népköztársaság útja alatti, Konda-völ

Habár a negyvenegy éves város tiszteletére tartott Dombóvár Hetén március 30-án délutánra tervezett „Dombóvári létrák” GPS-es városismereti verseny meghiúsult, a Városházához kiküldött fotósunk nem maradt téma nélkül.

A bevezetőnkben említett Virág Kristóf részéről ugyanis erős alkotási aktivitás mutatkozott. A fiatal grafikus a hivatal előtti kétrészes zászlódombot dekorálta nagy átéléssel és műgonddal. Ha jól sejtjük tehát, mindezt a médiatársaink által korábban említett belvárosi feladatok részeként tette.

Kristóf a kisebb dombrészre Dombóvár testvérvárosai címereinek kontúrjait és rajzaikat vitte fel festékszóróval szerda délután, miközben a fotóink készültek. Péntek délutánra pedig a négy címer alá a külföldi települések nevei - Ogulin, Höganäs, Novi di Modena és Kernen - is felkerültek. Mi több, ekkor a nagyobbik dombrészt már érdekes op-art mintával fedetten fényképezhette le fotósunk.

Ajánljuk figyelmébe az alkotás folyamatáról és a végtermékről készített Szórakozó negyedbeli képgalériánkat, amely a lenti fotóra kattintva közvetlenül megnyitható.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 05. 15:00, péntek | Helyi

Dombóvári sportszervezetek, egyesületek igényelhetnek támogatást

Pályázati felhívás Dombóvár Város Önkormányzata 2021. évi költségvetésében elkülönített sporttámogatási keretből történő támogatás igénylésére.

2021. Március 05. 08:46, péntek | Helyi

Bűncselekményből származó milliók tisztára mosásában segített Nakon egy nő

A Tolna megyei nyomozók egy 69 éves naki asszonyt gyanúsítottak meg azzal, hogy legalább 50 millió forintnyi, bűncselekményekből származó összeg tisztára mosásában vett részt.

2021. Március 04. 16:26, csütörtök | Helyi

Egyensúly és stabilitás

A város fizetőképességének megtartása a legfontosabb feladat az idei évi költségvetés szempontjából Dombóváron, hangsúlyozta Pintér Szilárd polgármester.

2021. Március 04. 08:49, csütörtök | Helyi

A Pénzügyi-Biztosítási Tanácsadó Iroda profi szakértelemmel segíti ügyfeleit Dombóváron

Nézzük át és tegyük rendbe a szerződéseit! Hívjon, segítek! Tel.: 06-30/901-0644