Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. November 15. 15:58, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombóvári Rendőrkapitányság

Faanyagot lopott - tetten érték Szakcson

Faanyagot lopott - tetten érték Szakcson

Szolgálaton kívül, pihenőnapján ért tetten egy faanyagot lopó személyt Szabó Balázs r.ftőrm körzeti megbízott Szakcson.

Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a 18 éves helyi férfi a faluban egy ház melléképületének fából készült válaszfalát elbontotta és megkísérelte azt eltulajdonítani.

A körzeti megbízott kérdésére elmondta, hogy nem tudja kié az ingatlan, nem kapott engedélyt a faanyag elvitelére, viszont nincs tüzelője ezért döntött úgy, hogy a tyúkól válaszfalát elbontja és elviszi.

Tekintettel arra, hogy az udvar, ahová engedély nélkül, lopási szándékkal behatolt nem volt bekerítve és az általa okozott kár a bűncselekmény értékhatárát nem éri el, így cselekménye tulajdon elleni szabálysértésnek minősül.

A fiatalembert a Dombóvári Rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették, melynek időtartama alatt a gyorsított eljárást lefolytatták. A mai napon megtartott tárgyaláson 3 nap elzárásra büntette a bíróság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!