Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Augusztus 07. 10:25, szerda | Bulvár
Forrás: InfoVáros

Fantáziával támad az okosvibrátor

Fantáziával támad az okosvibrátor

Egy vállalat közösségi finanszírozással gyűjtötte össze a pénzt az általa fejlesztett okosvibrátorra, a Vibease-re. A viselhető vibrátorként emlegetett eszköz fejlesztéséhez a cégnek tizenötezer dollárra lenne szüksége, de remélik, hogy az Indiegogo támogatói összedobják rá a pénzt.

A vibrátor használatához szükséges alkalmazás már tavaly ősszel megjelent, de az eszköz fejlesztése még folyamatban van. A termék reklámfilmje nemrégiben jelent meg; ez abszolút munkahely-kompatibilis, bár az éjjeliszekrényre helyezett, az okostelefonon pihentetett rózsaszín vibrátor képe minimum mosolyfakasztó.

A közösségifinanszírozás-kampány még 22 napig tart, de már most összegyűlt a fejlesztéshez szükséges 15 ezer dollár – a cikk írásának pillanatában 22926 dollárral támogatták a projektet. Aki 5990 dollárt fizet be, száz darabot kap a kész termékből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.