Városlista
2021. május 8, szombat - Mihály

Hírek

2011. Szeptember 19. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Fásy Ádám borzasztó kálváriája: ismét daganat van a lábában

Fásy Ádám borzasztó kálváriája: ismét daganat van a lábában

Kevesen tudják mi mindenen ment keresztül Fásy Ádám, hiszen a reflektorfényben élő tévés személyiség gyakran titkolta családja és saját egészségi állapotát a közönség előtt.

Most azonban a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában vallott arról, hogy ismét daganat van a lábában.

Tragédiából is kijutott Fásy Ádámnak, akit a televízió képernyőjén mindig vidámnak láthat a közönség. A mosoly mögött azonban volt, hogy súlyos terhek is nyomták a mulatós énekes vállát. A Frizbi felvételén is elcsukló hangon beszélt fia elvesztéséről, aki a karjai között halt meg, halálközeli élményben azonban Fásynak is volt része néhány évvel ezelőtt, amikor is egy óriási daganatot operáltak ki a bal lábából.

- Ez egy gyermekfej nagyságú daganat volt a bal combomban. Annyira megnőtt, hogy elkezdte nyomni a vénát, majd elkezdett zsibbadni a lábam. Seffer tanár úrék megoperáltak, de később komplikációk léptek fel. Miután hazaengedtek, otthon elfertőződött ez a seb. Borzasztó kálvárián mentem keresztül - mesélte Fásy Ádám, aki Hajdú Péter kérdésére elárulta, bármi megtörténhetett volna, még az is, hogy elveszíti a lábát.

- Nagyon keveset tudtam magamról, mert eszméletkihagyásaim voltak, nem tudtam, hogy mi történik, csak pörögtek az események. Egy 20 perces rutinműtétből 3 órás műtét lett. A vége happy end lett, hiszen itt vagyok, de még mindig nincs vége. Egy 8x13 centis szövetanyag bennmaradt a vénámban, azt nem tudták lefejteni. A szakemberek azt gondolták, hogy be fog tokosodni, de nem így történt, hanem elkezdett nőni. A bal lábamban ugyanott így ismét van egy daganat, nem akkora, mint volt, de zsibbad a lábam - magyarázta Fásy, aki hozzátette: próbálja megoldani, hogy ne lássák a közlekedését, illetve mozgáskultúráját, ezért lehet az, hogy a közönség olykor mit sem sejt a problémáiból.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 08. 14:05, szombat | Bulvár

A NASA közzétette marsi helikopterének zümmögő hangját - VIDEÓ

Először vette fel egy idegen bolygón egy űreszköz egy másik különálló űreszköz hangját: a NASA marsjárója két mikrofonjának egyikét használva hallgatta az Ingenuity helikopter negyedik tesztrepülését április 30-án

2021. Május 04. 06:38, kedd | Bulvár

Hamarosan a mozikba kerül Gothár Péter új filmje

Májustól 20-tól vetítik országszerte Gothár Péter Hét kis véletlen című új filmjét, amelyet azonban a budapesti Művész és Toldi moziban, valamint több vidéki filmszínházban már május 13-tól láthat a közönség.

2021. Május 03. 08:00, hétfő | Bulvár

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia: megszünteti az úgynevezett titkos bizottságokat, amelyek miatt azzal vádolták az intézményt, hogy a díjak odaítélését korrupció övezi.

2021. Május 03. 06:34, hétfő | Bulvár

Egy japán animációs film megelőzte a Mortal Kombat akciófilmet

Egy japán animációs film megelőzte a Mortal Kombat akciófilmet az észak-amerikai kasszasikerlistán.