Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2016. Július 15. 19:03, péntek | Bulvár
Forrás: RDM

Fejjel lefelé száguldozott a fociválogatott csatára

Fejjel lefelé száguldozott a fociválogatott csatára

Németh Krisztián, a labdarúgó-válogatott csatára a Red Bull Air Race budapesti versenyhétvégéjén első kézből tapasztalhatta meg, milyen is az, amikor az ember 300 km/órás sebességgel, fejjel lefelé száguld a levegőben.

Ezen a hétvégén minden a látványos légi bemutatókról, az adrenalinról és a Red Bull Air Race világbajnoki futamáról szól Budapest belvárosában. A mai nap még a készülődés jegyében telt; a pilóták a szabadedzésen tesztelték gépeiket és a Duna felett kialakított versenypályát, miközben a budaörsi repülőtéren Németh Krisztián, futball válogatottunk kiválósága szíjazhatta be magát a versenysorozat junior pilótája, Antanas Marciukaitis mellé.

Krisztián felszállás előtt még nem tűnt teljesen felszabadultnak, tartott egy kicsit az extrém kihívástól: „Korábban ültem már sétarepülőn, de a mai repülés össze sem hasonlítható azzal. Ez egy teljesen másfajta adrenalin löket volt, mint a meccsek előtt, ahol már megtanultam kezelni az izgalmat” – nyilatkozta a válogatott labdarúgó.

Landolás után azonban széles mosollyal tartott élménybeszámolót, arról, hogy viselte az éles fordulatokat és dugóhúzókat a levegőben: „Amikor beültem és beszíjaztak, bevallom bezártságérzés fogott el és átvillant az agyamon, hogy azonnal ki akarok szállni, de amikor beindult a repülőgép motorja, majd a magasba emelkedtünk, teljesen ellazultam és csak a repülésre tudtam figyelni. Onnantól kezdve parádés volt!” – mesélte Németh, aki a hétvégén a Duna partjáról követi majd a 70. Red Bull Air Race futam eseményeit.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.