Városlista
2021. március 5, péntek - Adorján

Hírek

2021. Január 21. 11:44, csütörtök | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Fejlesztik a dombóvári ipari parkot 255 millió forintból

Fejlesztik a dombóvári ipari parkot 255 millió forintból

Pintér Szilárd polgármester kiemelte, elsődleges cél a barnamezős területen az infrastrukturális fejlesztés, valamint a zöldmezős terület közművesítése hat hektáron.

A tüskei ipari terület fejlesztésére és új iparterület kialakítására 255 millió forint támogatást nyert Dombóvár. A Területi- és Településfejlesztési Operatív Program támogatása a város két területére vonatkozik és tartalmazza többek között az elektromos- és gázvezeték hálózat bővítését, az útburkolat javítását, napelemes rendszer telepítését, csapadékvíz-elvezetési rendszer kiépítését.

A 2017-ben beadott pályázat tartalék listára került, majd decemberben érkezett értesítés, miszerint sikerült Dombóvár számára visszahozni a lehetőséget, és támogatást nyert a szükséges fejlesztésre irányuló pályázat. Pintér Szilárd polgármester a Tolnatáj Televíziónak tett interjú alkalmával kiemelte, hogy elsődleges cél a barnamezős területen az infrastrukturális fejlesztés, valamint a zöldmezős terület közművesítése hat hektáron. Így a területen működő vállalkozások körülményeinek javítása mellett, új vállalkozások letelepedésének lehetősége is meg fog nyílni a jövőben, melynek eredményeképpen új munkahelyek válnak elérhetővé a dombóváriak számára.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 05. 15:00, péntek | Helyi

Dombóvári sportszervezetek, egyesületek igényelhetnek támogatást

Pályázati felhívás Dombóvár Város Önkormányzata 2021. évi költségvetésében elkülönített sporttámogatási keretből történő támogatás igénylésére.

2021. Március 05. 08:46, péntek | Helyi

Bűncselekményből származó milliók tisztára mosásában segített Nakon egy nő

A Tolna megyei nyomozók egy 69 éves naki asszonyt gyanúsítottak meg azzal, hogy legalább 50 millió forintnyi, bűncselekményekből származó összeg tisztára mosásában vett részt.

2021. Március 04. 16:26, csütörtök | Helyi

Egyensúly és stabilitás

A város fizetőképességének megtartása a legfontosabb feladat az idei évi költségvetés szempontjából Dombóváron, hangsúlyozta Pintér Szilárd polgármester.

2021. Március 04. 08:49, csütörtök | Helyi

A Pénzügyi-Biztosítási Tanácsadó Iroda profi szakértelemmel segíti ügyfeleit Dombóváron

Nézzük át és tegyük rendbe a szerződéseit! Hívjon, segítek! Tel.: 06-30/901-0644