Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Július 02. 15:35, hétfő | Bulvár
Forrás: www.feketelaszlo.hu

Fekete László - újra csúcson!

Fekete László - újra csúcson!

Fekete László Magyarország örökös Toldi Miklósa hosszú hónapok óta egy komoly, ismeretlen problémával küszködött, mely negatív hatással volt fizikális erejére is. Most egy szernek köszönhetően újra csúcsra került.

Az ismeretlen probléma és a gyógyulás

Áprilisban egy dél szlovákiai hetilapban így nyilatkozott: „Úgy jött az új szer az életembe, hogy tavaly októberben került megszervezésre a rólam elnevezett verseny, a II. László Classic a veszprémi sportarénában. Előtte két héttel összeszedtem egy olyan sérülést vagy vírust, hogy elkezdett gyengülni az izom a jobb felkaromon. Ez a verseny már nem hiányzott nekem. Pihennem kellett volna, nem erőltetni. Már a verseny estéjén olyan stádiumban volt a karom, hogy a bal kezemmel emeltem a jobbat. Hetekig a literes tejet az asztalról nem tudtam betenni a hűtőbe. Két hónapig küldözgettek mindenféle kivizsgálásokra, de például az MR készülékbe nem fértem be. Egyszerűen nem tudtak rájönni, hogy mi okozta ezt” – ecseteli a megpróbáltatásokat. Ekkor találkoztam egy professzor ismerősömmel és mondta nekem hogy próbáljam ki ezt az ősi gyógymódot. Veszteni valólóm nem volt, így kipróbáltam. A professzor azt mondta, nyolcvan féle hatóanyag van a termékben és ez pozitív hatással van a szervezetemre. Azóta eltelt több hónap: már a 180 kilós golyót felrakom az állványra és a 280 kilós súlyt felteszem a lépcső tetejére. Folyamatosan javulok. Mint később kiderült, hogy nem csak erre jó, de a rákra, a cukorra, a vérnyomásra, de rengeteg dologra. Ajánlják gyerekkortól folyamatosan fogyasztani. Meggyőződésem, hogy jótékony hatása kihat a sportban elért teljesítményemre, segít sérüléseim gyógyulásában, és erősebbnek, fittebbnek érzem magam a mindennapokban is. Használata, szedése egyszerű, csak egy kis odafigyelést igényel. Mivel akkreditált, laboratórium által is bevizsgált, magas fehérjetartalmú és további számos hasznos vitamint tartalmazó termékről van szó, ezért úgy éreztem, hogy ehhez adhatom az arcomat. Tehát az én arcképemmel megjelenő termékért vállalhatom a garanciát, hogy az van a dobozban, amit a laboratórium igazolt. Persze most, hogy már saját magamon is teszteltem és bevált, a családomnak is törvényszerűen kell használnia. Amióta az én életemben is bizonyított a szer, előnyei miatt számos egyedi sportoló és több csapat is elkezdte fogyasztani, akik kiváló eredményeket értek el. Jelmondatom ezáltal: Az erő veled lesz!„

Ha valaki kiváncsi a termékre, melyhez az ország erős embere a nevét adta és interneten rendelve bárki számára elérhető, keresse fel honlapját www.feketelaszlo.hu

Közel a csúcsformához Magyarország legerősebb embere!

Már rá akarták szedni mindenféle anyagok szedésére, reklámozására de egészen eddig nem találta meg azt, amihez adná a nevét. Mindig azt hangsúlyozta, semmihez nem adja a nevét, amiben nem hisz. A közelmúltban viszont egy új termék nyűgözte le, ami mellett teljes mellszélességgel kiáll.

Fekete László nem volt mindig erőművész, régebben más sportoknak is hódolt. „Annyira nem voltam erőművész, hogy nem is álmodoztam erről, nem is akartam az lenni. 1958. január 28-án születtem és 1988-ban kezdtem el az erős ember versenyzést. Ez idő között már általános iskolában a kézilabda őrületében éltem. Ez azt jelenti, hogy már 14 évesen NB1 B-s csapatnál voltam tartalék játékos. Az általános iskolai időszakban azonban az évek alatt nagyon sok sportágat űztem egyszerre. A falusi csapatban fociztam, átjártam a szomszéd községbe birkózó-edzésekre és atletizáltam is. A kommunista rendszerben mindenféle versenyekre jártunk, és amikor az iskolát képviseltem, szatyorszámra hordtam haza az érmeket. Olyan hiperaktív voltam, hogy nem tudtam lemerülni” – mesél a gyermekkori évekről.


Állítja, hatalmas ereje vele született adottság. Gyermekkorában megemelt olyan dolgokat, hogy 2-3 felnőttnek dicsőségére válhatott volna, de nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget. Akkor azt hitte, ez mindenkiben megvan. Csak utána tudatosult benne, hogy ez egy kivételes dolog. A Visegrádi Palotajátékokon mutatták nekem a Toldi-versenyt. Én már akkor tisztában voltam a fizikális erőmmel, hiszen hatalmas dolgokat mozgattam. El is indultam a versenyen, és ’89, ’90 és ’91-ben egymás után háromszor diadalmaskodtam. Ekkor kaptam meg Magyarország Örökös Toldi Miklósa címét és ez azzal járt, hogy többé nem indulhattam. De olyan rekordokat hagytam magam után, amelyeket a mai napig meg sem közelítettek” – emlékszik vissza az erőember.

Amikor elkezdődött

Első ízben 1988-ban hívták meg a Világ Legerősebb Embere elnevezésű versenyre, majd a következő éven is meginvitálták. Ekkor már az ötödik helyen végzett, s jöttek a jobbnál jobb eredmények. A mai napig, pedig elmondhatja, hogy nyolc alkalommal lett első helyezett, tehát nyolcszorosan is a világ legerősebb embere. Nyolc éve tartja a kőgolyó-emelés Guiness-világrekordját. Egy 232,5 kilós golyót helyezett fel egy 1,3 méter magas állvány tetejére.


A kudarcok ellenére, mégis ment mindig előre, mert valami hajtotta. „Engemet, ami előre vitt, az a hazaszeretet. Egy nemzetet a sportban csak tiszta és becsületes sportoló képviselhet. Én azért dolgoztam, hogy a magyarságot elismertessem a világon. Ebbe fektettem én rengeteg munkát, ami mellett párhuzamosan jött a teljesítmény is és az elért eredmények” – kezdi, majd a finnországi világbajnokságról beszél: „A világbajnokságra Joensuuban mentünk és a nagy stadion felé menet láttam, hogy nincs kitéve a magyar zászló. Mondtam, hogy addig ki nem állok, amíg a zászlónkat fel nem húzzák. Egy órán belül kerítettek is egyet. Vagy amikor 1990-ben ugyanitt kinyomtam a fejem fölé a 125 kilós sziklát, majd bekiabáltam, hogy Éljen Magyarország, és megnyertem a versenyszámot. Ezt a magyar nép nem tudta elfelejteni, mert a mai napig emlékeznek rá. Engem ez hajtott. Be akartam bizonyítani, hogy ebben a nemzetben is van olyan, aki fel tudja venni a versenyt a külföldiekkel” – meséli. Azt pedig szigorúan hozzáteszi, mindezt úgy érte el, hogy egy deka doppingot sem szedett, csakis természetesen versenyez.

Utánpótlás…

…mert biztosan vannak, akik követik őt, elsősorban három fia. „Én nem szeretem azt a szót, hogy tehetséges. Mert a tehetséges emberek nagy része egész életükben azok is maradnak, csakis tehetségesek. Egyéniségek nincsenek, ez a baj, és ezt a szót mindenhol elfelejtik” - magyarázza. Egyéniségeket próbál keresni. Elmeséli, mikor Magyarországon megalapította a Natúr Erős Emberek Szövetségét, ami mára világméretűvé nőtte ki magát. „Egyedüli magyar vagyok, aki maga egy világszövetséget hozott létre. Hatvankét országból több mint 200 versenyző tagja ennek a szövetségnek. Azért alapítottam, hogy azok az emberek, akik tisztán akarnak sportolni a világban nyugodtan űzhessék ezt a sportágat. Volt azonban egy kis gond. Azok a fiatalok, akikkel foglalkoztam Magyarországon teljesítmény nélküli nagyképű hazudozó emberek lettek , egy idő után úgy járkáltak az utcán, mintha ők lennének a királyok. „Nem lehetett hozzájuk szólni, mert a televízió kettőnél többször mutatta őket egy évben. Aztán mondtam nekik, hogy jó lenne már a súlyokat növelni, mert a nézők már nagyon unhatják, hogy mindig ugyanazt emelitek. Nem is beszélve arról, hogy elkezdtek nívótlan nevetséges versenyeket szervezni maguknak, aztán megálljt parancsoltam és most a család maradt körülöttem, olyan eredményekkel, hogy mind világbajnok vagy dobogós – mondja büszkén. A gyerekei az utánpótlás, akik továbbviszik a nevét, egyéniben épp úgy, mint csapatban. A határon túli magyar területekről s nagyon sokan keresnek bennünket polgármesterek, műsor szervezők hogy szeretnének látni bennünket szervezzünk ott versenyeket. Nagyon szívesen megyünk mert szeretnek és tisztelnek minket a tisztaságunkért és teljesítményünkért. Érdekes hogy sok település vezetője mondja nekünk hogy a helyi és környékbeli erős emberekre nem kíváncsiak. Vajon miért?
Mert nem jó az erő sötét oldalán lenni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára