Városlista
2019. december 12, csütörtök - Gabriella

Hírek

2011. Augusztus 26. 07:25, péntek | Belföld
Forrás: OrientPress

Fenntarthatatlan a Malév üzleti modellje

Fenntarthatatlan a Malév üzleti modellje

A Malév által követett üzleti modell fenntarthatatlan, hiába rendezik a légitársaság pénzügyeit, az újabb segítségre fog szorulni – így véli a Gazdasági Rádiónak nyilatkozó légügyi szaktanácsadó.

 A tulajdonos magyar állam ismételten tőkeemelést hajtott végre a társaságnál; gyakorlatilag elengedte tavalyi hiteleit és újabb kölcsönt adott nagyjából 20 milliárd forintos értékben.

Bognár András szerint a diszkont légitársaságok előretörésére a Malév nem tudott reagálni, és az is irányjelző lehet, hogy a legforgalmasabb nyári időszak alatt történt a tőkeemelés. Kérdéses, hogy milyen külföldi befektetőnek kell egy veszteséges légitársaság, annak tükrében is, hogy uniós eljárás indult éppen az állami támogatás miatt.

OrientPress Hírügynökség

Címkék: malév

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 12. 09:58, csütörtök | Belföld

Nőtt a szálláshelyek forgalma

Októberben a külföldi vendégek száma 9,2, százalékkal, a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma 10,3 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.

2019. December 12. 08:50, csütörtök | Belföld

Milliós adomány gyűlt össze az árvíz sújtotta Egerszólátnak és Novajnak

Milliós pénzadományt gyűjtött össze a nyári villámárvíz által sújtott két Heves megyei településnek a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége: Egerszólát és Novaj emellett a kormány vis maior keretéhez is kérelmet nyújtott be

2019. December 12. 07:18, csütörtök | Belföld

Díjazták a Magyarország 365 fotópályázat legjobb képeit

Kihirdették a Magyarország 365 fotópályázat nyerteseit szerdán Budapesten, a szakmai zsűri elismeréseit, a partnerszervezetek különdíjait és a közönségdíjakat összesen tizenöten vehették át.

2019. December 12. 07:09, csütörtök | Belföld

Repülőjáratot indít Moszkvából Budapestre a Ural Airlines

Repülőjáratot indít Moszkvából Budapestre december 28-tól a Ural Airlines/Uralszkije Avialinyii orosz légitársaság - közölték szerdán turisztikai honlapok.