Városlista
2020. június 4, csütörtök - Bulcsú

Hírek

2020. Május 23. 10:20, szombat | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Fizetés helyett orrbavágta a boltvezetőt, majd elmenekült az illatszerekkel

Fizetés helyett orrbavágta a boltvezetőt, majd elmenekült az illatszerekkel

Egy helyi férfi követett el rablást egy dombóvári üzletben, de zsákmányának nem sokáig örülhetett, mert a rendőrök rövid időn belül megtalálták.

Az egyik dombóvári üzlet alkalmazottja tett bejelentést 2020. május 20-án a délelőtti órákban arról, hogy nem sokkal azt megelőzően ismeretlen személy a boltban ellopott csaknem egytucatnyi illatszert, majd onnan fizetés nélkül távozni akart. Az áruház alkalmazottai megpróbálták visszatartani az elkövetőt, akivel szóváltásba kerültek. Az ismeretlen személy, azért, hogy a nála levő lopott holmikat megtartsa, előbb lökdösni kezdte az üzlet vezetőjét, majd egy alkalommal orrnyergen is ütötte. Ezt követően pedig elmenekült.

A dombóvári nyomozók az elsődleges intézkedések és adatgyűjtések eredményeképpen rövid idő alatt azonosították az elkövetőt, egy 43 éves helyi lakost, akit a bűncselekmény elkövetése után két órán belül elfogtak. Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki részben elismerte a bűncselekmény elkövetését. Tettét azzal magyarázta, hogy az üzletbe lopni ment, és miután lebukott, el akart menekülni a helyszínről. A nyomozók őrizetbe vették a rablót, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az eset körülményeit a továbbiakban a Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán vizsgálják.

Címkék: lopás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 10:51, csütörtök | Helyi

Érsebészeti magánrendelés nyílik Dombóváron

Dr. Nagy Tibor PhD, érsebész szakorvos, egyetemi adjunktus 2020. június 12-től minden pénteken 14:00–17:45-ig várja az érsebészeti problémával küzdő betegeket magánrendelésén.

2020. Június 04. 08:10, csütörtök | Helyi

Röplabdapálya épül Dombóváron

Az önkormányzat a Dombóvári Focisuli Egyesülettel közösen a Katona József utcai sportpálya kihasználatlan területén homokos röplabdapályát alakít ki.

2020. Június 03. 16:16, szerda | Helyi

Megújult a katasztrófavédelem YouTube csatornája

A videók között látható egy dombóvári tűzoltóról és hétéves kisfiáról szóló kisfilm „Amikor egy álom valóra válik” címmel.

2020. Június 03. 14:41, szerda | Helyi

Sokfelé heves zivatarok várhatók szerda délután

Tolna megyére másodfokú figyelmeztetést adtak ki a zivatarveszély miatt.