Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2018. Január 25. 08:20, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombó Média

Fölényes győzelem az első edzőmeccsen

Fölényes győzelem az első edzőmeccsen

A Tolna megyei I. osztályú férfi bajnokságot az őszi szezon után vezető Dombóvári FC csapata a tavaszi idényre két héttel ezelőtt kezdte meg a felkészülést, január 21-én pedig lejátszotta első edzőmeccsét.

A gárda Balatonkilitiben lépett pályára a Somogy megyei I. osztályú pontvadászatban a tabella hatodik helyén telelő Magyaregresi SE együttese ellen.

Az összecsapás kezdetétől Kardos Ernő játékos-edző tanítványai a támadásokat gyakorolták, riválisuk pedig masszív védekezésre rendezkedett be. A dombóváriak kezdetben „ólomlábakon” mozogtak, ugyanis az elmúlt napok kemény tréningjei még éreztették a hatásukat. Emiatt az első félidőben sok hiba csúszott be az akciókba, melyek többsége még nem a széleken futott, hanem a passzokat főként a játéktér közepén erőltették a focisták. Ennek ellenére a DFC gárdájának Horváth Árpád révén sikerült egy szép góllal megszereznie a vezetést.

A szünet után a korábbiaknál sokkal gyorsabb tempót diktáltak a dombóváriak, a magyaregresiek rövid időn belül elkészültek az erejükkel és beszorultak a kapujuk elé. Az ellenállásuk hamar megtört és a DFC együttese sorra szerezte az újabb találatokat. Különösen a Pécsi VSK-tól próbajátékon lévő Jenei Bálint volt elemében, aki kétszer vette be az ellenfél „ketrecét”, Kovács Róbert, Bán Csaba és Androsics András egyszer-egyszer talált a hálóba.

A dombóvári legénység bíztatóan mozgott az első felkészülési mérkőzésén és ez eredményességgel is párosult, aminek köszönhetően 6:0-s kiütéses győzelemmel utazhatott haza a társaság

Magyaregresi SE - Dombóvári FC 0:6

Dombóvár:Sztropkó - Baksa (Takács Z.), Kovács R., Varga B., Bán - Kovács A., Hetesi (Pál), Androsics, Keczeli (Gombos), Jenei - Horváth Á. (Kierdorf)

Góllövők:Jenei (2), Horváth Á., Kovács R., Bán, Androsics

Címkék: DFC, foci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.

2024. Május 09. 07:30, csütörtök | Helyi

Májusi áreső aranyat ér a dombóvári Electro4You üzletben!

Az akció időtartama: 2024.05.09-től 05.21-ig, illetve a készlet erejéig.