Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. Május 03. 08:54, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombó Média

Folytatódik a járda-felújítási program

Folytatódik a járda-felújítási program

A Szuhaydomb után a Vörösmarty utcában folytatódott a város önkormányzata által elindított járda-felújítási program. A tönkrement gyalogutat a Város- és Lakásgazdálkodási Nkft. alkalmazottai javították ki.

A nonprofit cég a helybeli állásnélküliek közül kiválasztott munkásait 100%-os bértámogatással alkalmazza, így a piaci árnál jóval olcsóbban tudja elvégezni az infrastrukturális beruházást.
- A foglalkoztatási adatokat is javító programmal kapcsolatban tavaly kedvező tapasztalatokat szereztünk, így nem is volt kérdéses annak idei folytatása - emelte ki Szabó Loránd polgármester a Vörösmarty utcában 640 folyóméteren megújult járda április 27-i átadóján. - A kivitelezők nemcsak a tönkrement betonlapokat cserélték ki, hanem a szegélyköveket is.
A körzet önkormányzati képviselője, Tigelmann Péter - aki maga is Vörösmraty utcában lakik - rengeteg jó visszajelzést kap szomszédaitól, ismerőseitől és ismeretlenektől is a gyalogút rendbetételével kapcsolatban.
A járda-felújítási program most a Rákóczi utcában folytatódik, nyáron pedig Újdombóváron fognak majd dolgozni a Város- és Lakásgazdálkodási Nkft. alkalmazottai.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:15, hétfő | Helyi

Szivárvány Óvoda családi délután a klímavédelem jegyében

A Dombóvári Szivárvány Óvoda családi délutánt tartott a klímavédelem jegyében április 26-án.

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.