Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2015. Október 31. 11:24, szombat | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

FreeWifi Dombóváron

FreeWifi Dombóváron

Ingyenes WI-FI pontot vehetnek igénybe a szabadban internetezni vágyók a Belvárosi Iskola és a Tinódi Ház közötti területen november elsejétől.

A Természetesen Dombóvár képviselőcsoport tagjai a választások előtt kiadott Garancialevelükben vállalták, hogy 5 év alatt a város oktatási intézményeitől 200 m-es sugarú körben kiépítik az ingyenes WI-FI hálózatot.
Ennek a projektnek az első lépéseként november 1-től a Tinódi Ház (Dombóvári Művelődési Ház) és a Belvárosi Iskola előtti részen van lehetőség a világhálóra történő vezeték nélküli kapcsolódásra a TARR Kft. közreműködésével/ kivitelezésében. Hamarosan a két épület előtt felfestés fogja felhívni a figyelmet az internetre való könnyű és egyszerű csatlakozási lehetőségre, amely mind a dombóváriak, mind a városunkba érkezők kényelmét és gyors információszerzését szolgálja. A két publikus wi-fi hozzáférés egyelőre a FreeWifi névre hallgat, amit naponta korlátozott ideig bárki jelszó nélkül, térítésmentesen használhat okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról is

Címkék: internet, WiFi

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 13:07, hétfő | Helyi

Helyettes államtitkár: a gyógyítás nem csak szakmai kérdés

A gyógyítás nem csak szakmai kérdés, hanem hivatás, lényege a szolgálat, a rászorulók felé kinyújtott segítő kéz - mondta Csiki Zoltán pénteken Dombóváron, a Szent Lukács Kórház fennállásának 50. évfordulóján.

2019. Október 21. 08:50, hétfő | Helyi

Festménykiállítás Mágocson...

A Magyar Festészet Napja alkalmából a Tarnai Nándor Művelődési Házban a dombóvári születésű Takács Nagy Judit kiállításának megnyitójára került sor.

2019. Október 20. 08:00, vasárnap | Helyi

„OperaKalandunk”

A Dombóvári Belvárosi Általános Iskola 72 tanulója részt vett a Magyar Állami Operaház OperaKaland című programjában.

2019. Október 19. 08:00, szombat | Helyi

Átadták a díjakat

A nemrégiben megrendezett Biztonságban 7 próba vetélkedő nyerteseinek díjátadóját tartották meg a Dombóvári Rendőrkapitányságon.