Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2016. Június 01. 18:41, szerda | Helyi
Forrás: fotó: haziallat.hu

Frontline Combo – ha fontos kedvence, és otthona védelme is

Frontline Combo – ha fontos kedvence, és otthona védelme is

Egyedülálló kedvezménnyel vásárolhatók meg a Frontline Combo cseppek az InfoDombovár és az InfoTamási olvasóinak!

A problémát mindig jobb megelőzni, mint kezelni – különösen igaz ez abban az esetben, amikor kedvencünk tér haza néhánnyal több élősködővel a bundájában, mint amennyire igényt tartanánk. Most mutatunk egy szert, ami kiválóan védi cicánkat vagy kutyánkat, ezen kívül otthonunkat is: ilyen a Frontline Combo!
A bolhák az élőlények véréből táplálkozó élősködők. Ezek a sötétbarna, apró rovarok képesek nagyon messzire elugrani. A háziállatokban élő bolháknak több fejlődési stádiumuk van: pete, lárva, báb és a kifejlett rovar. A nőstény bolha vérszívás után a környezetbe rakja le a petéit, melyek szabad szemmel alig láthatóak. A bolhák lárvái is az állat környezetében vannak, csak a kifejlett rovarok mennek aaz állatra táplálkozni, de életük egy részét azok is a környezetben töltik. A bolhák olyan élősködők, amelyek sajnos nem csak csípésekkel irritálják az állatot, hanem valós veszélyt jelentenek az egészségükre is.
Kedvencének fekhelyei a bolhák utánpótlásának központjai. A házban található bolhák 95%-a bolhapeték, lárvák és bábok formájában létezik (lábtörlőkben, szőnyegekben, bútorkárpitokban rejtőzve). A kifejlett bolhák elpusztításán túl a FRONTLINE® Combo megakadályozza a lakókörnyezet bolhapetékkel és lárvákkal való újrafertőződését, a benne található rovarnövekedés-gátlónak köszönhetően. Ez a kettős védelem segít a lakókörnyezet megtisztításában és a bolhákkal való újbóli fertőződés elleni harcban.
Emellett a készítmény 48 órán belül elpusztítja az állatra felkapaszkodott kullancsok több mint 90%-át, gátolva a kullancs kórokozói által terjesztett betegségeket.
Védje kedvenceit és otthonát a Frontline Combo cseppekkel, most egyedülálló kedvezménnyel! Dombóváron a Kedvencek Boltjában (Hunyadi tér 24.; Köztársaság u. 7. – Tesco), Tamásiban a Díszállat Szaküzletben (Kossuth tér 15.) június 1-12-ig 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!