Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Május 23. 07:21, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Fürdőruhát vásárolt Bruce Willis

Fürdőruhát vásárolt Bruce Willis

A Nagymező utcában vásárolgatott Bruce Willis a családjával. A színész egy drapp nadrágban és fehér pólóban kísérte el kis családját az üzletbe, ahol felesége fürdőruhát vásárolt magának.

Bruce Willis visszatért hétvégén Cannesból, és ugyanolyan hétköznapi életet él, mint bármelyikünk. Hétfő délután éppen feleségét kísérte el vásárolni egy Nagymező utcai üzletbe.

"Emma fizetett, Bruce csak statiszta volt, ahogy az egy rendes férjhez illik, türelmesen várt, míg a mami vásárolt" - írta az egyik lelkes vásárló, aki csak hátulról fotózta le a sztárt, miután az üzlet alkalmazottai erre kérték. A szemtanúk szerint Bruce végig a karjában tartotta kislányukat, akit egyébként Magyarországon sikerült először lefotózniuk a paparazzóknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára