Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. December 31. 22:37, szombat | Helyi
Forrás: hírszerkesztőnk

Futottak, futottak és Marikának (?) malaca lett Tőttősön - képgalériával

Futottak, futottak és Marikának (?) malaca lett Tőttősön - képgalériával

Tizenkettedik alkalommal hozta tető alá szilveszteri futását a csikóstőttősi önkormányzat. Helyesebben a közel százhúsz nevező jelentős része csak egy időre ment tető alá, a futást a falu szabad ege alatt abszolválták.

A pajtaszínháztól Pintér Szilárd bürgermeister vezényletével, riasztópisztoly dörrenésére startoló és 2000 futólépés megtétele után oda visszatérő lelkes indulók körülötti teret a tea és a forraltbor édeskés, bódítóan fűszeres, kellemes illata töltötte ki. Legalábbis leginkább. Mivel volt ott valami, ami csempészett némi ellenanyagot a levegőbe. És ezt a valamit hosszas szaglászás után egy malacban vélte felfedezni helyi híreink helyszínen tartózkodó szerkesztője.

Miután a gyerekek versenyét megnyerő Esküdt Mihály, a nőknél győzedelmeskedő László Istvánné és a férfiak között első Óbert Roland átvette méltó jutalmát, elközelgett a futáslevezetés azon szakasza, amely felvezette a szagontó elkerülhetetlen tulajdonoscseréjét. Röviden: jött a tombolasorsolás.

A kezdetben érdekes módon a szervezőknek kedvező, semmissé is tett, de kellő derültséget okozó húzások után semleges terepre tévedt a sorsolás. A sok vonzó nyereményt követően végre a gyerekekkel a rekeszek mögül farkasszemet néző malacka is rátalált új, boldog tulajdonosára. A totálisan meglepett Marika volt az (már ha a nagy izgalmak közt jól jegyezte meg munkatársunk a nevét), akinek első gondolata azonnal az volt, hová is tegye. Lehet, hogy az aranyosból nem is lett nemsokára finom…

Ha nem kíváncsi képgalériánkra, véletlenül se klikkeljen a hírünk címsora alatti „kapcsolódó galéria” hivatkozásra vagy a lenti képre!

Viszont így vagy úgy, boldog új évet kívánunk!


Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.