Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2013. December 08. 18:07, vasárnap | Helyi
Forrás: Soós Gyopár

Gazsi bácsi 60 éves

Gazsi bácsi 60 éves

Fazekas Gáspárt köszöntötték atlétái november 28-án, születésnapján.

A munka ilyen jeles napon sem állhat meg. A szerény, de szívmelengető köszöntés, az aznapi edzés elején történt. Eljöttek régi tanítványok, szülők és más sportágak képviselői is.
Jászberényi Péter, a Dombóvári VASE elnöke – ha nem is 60 évet, de – még sok egészségben eltöltött időt kívánt, hogy edzői munkáját továbbra is lelkesen, nagy odaadással és magas szinten végezhesse.

„60 év számunkra beláthatatlanul sok idő és mi csak néhány éve ismerjük Gazsi bácsit.” – mondta Tóth Lili Anna, atléta a szülinapi torta átadásakor – „Mégis ezalatt az idő alatt olyan sok ajándékot kaptunk, ami életreszóló.”

Gazsi bácsi, ahogy városszerte – nem csak a tanítványok – nevezik, csaknem negyven éve tevékenykedik atlétikaedzőként és testnevelőként. Meghatározó személyisége a dombóvári és a város környéki sportéletnek. A keze alatt felnövő több száz atlétát és tanítványt kiváló országos vagy Európa-szintű eredmények eléréséhez vezette, vagy éppen segítette a nehézségek legyőzésében.
Fazekas Gáspár elkötelezettsége, szakmaisága, embersége példa lehet szülők, edzők és pedagógusok előtt egyaránt.

Isten éltesse Gazsi bácsit!

Címkék: atlétika, DOVASE

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!