Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2011. November 03. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

George Clooney egy férfiba szerelmes

George Clooney egy férfiba szerelmes

Az InTouch magazin szerint a színész legújabb kapcsolata a szőke bombázóval csak átverés, mivel Clooney jó barátjába és fodrászába, Waldo Sanchezbe szerelmes!

Férfiba szerelmes George Clooney - ez a pletyka járja Hollywoodban. Igen, időről időre már hallani lehetett hasonlót, de eddig a színész sosem bukott le, nem volt olyan esete, mint mondjuk John Travoltának. A mostani pletyka azonban egy kicsit más. Ezúttal ugyanis már van neve az állítólagos szeretőnek: ő Waldo Sanchez, a sztár fodrásza, akivel Glooney motorozni szokott járni. "A vörös szőnyegen jól jön Clooneynak egy barátnő, ezért választ magának mindig olyan nőket, akik szintén érdekkapcsolatra vágynak. Ő ismertséget ad a nőknek, akik cserébe biztosítják neki, hogy senki ne zaklassa azzal, hogy vajon miért tölt annyi időt a férfi barátaival" - olvasható az InTouch magazinban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.