Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek

2011. November 03. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

George Clooney egy férfiba szerelmes

George Clooney egy férfiba szerelmes

Az InTouch magazin szerint a színész legújabb kapcsolata a szőke bombázóval csak átverés, mivel Clooney jó barátjába és fodrászába, Waldo Sanchezbe szerelmes!

Férfiba szerelmes George Clooney - ez a pletyka járja Hollywoodban. Igen, időről időre már hallani lehetett hasonlót, de eddig a színész sosem bukott le, nem volt olyan esete, mint mondjuk John Travoltának. A mostani pletyka azonban egy kicsit más. Ezúttal ugyanis már van neve az állítólagos szeretőnek: ő Waldo Sanchez, a sztár fodrásza, akivel Glooney motorozni szokott járni. "A vörös szőnyegen jól jön Clooneynak egy barátnő, ezért választ magának mindig olyan nőket, akik szintén érdekkapcsolatra vágynak. Ő ismertséget ad a nőknek, akik cserébe biztosítják neki, hogy senki ne zaklassa azzal, hogy vajon miért tölt annyi időt a férfi barátaival" - olvasható az InTouch magazinban.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 12. 10:07, szombat | Bulvár

Hunyorgó óriáscsillagot fedeztek fel a Tejútrendszer központjában

A Nap tömegénél százszor nagyobb, hunyorgó óriáscsillagot talált a tejútrendszer központjában egy nemzetközi csillagászcsoport.

2021. Június 11. 17:09, péntek | Bulvár

Kiszámolták, hogy mekkora a súlya az aktív koronavírusoknak

Az aktív koronavírusok globális összsúlyát kalkulálták ki az izraeli Weizmann Tudományosa Intézet és a Kaliforniai Műszaki Egyetem (Caltech) kutatói: eredményeik szerint ez a szám 0,1 és 10 kilogramm között van.

2021. Június 07. 06:00, hétfő | Bulvár

Mátészalkára látogatott Jamie Lee Curtis színésznő

Mátészalkára látogatott vasárnap Jamie Lee Curtis színésznő, Tony Curtis lánya.

2021. Június 03. 18:00, csütörtök | Bulvár

Mick Jagger és Tilda Swinton is kiáll Velencéért

Nyílt levélben szólítják fel az olasz kormányt Velence védelmére, miután kiderült, hogy hatalmas üdülőhajók akarnak elhaladni a Szent Márk-tér közelében.