Városlista
2024. május 28, kedd - Emil, Csanád

Hírek

2012. Május 05. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Így néz ki a brutálisan megvert magyar sztár

Így néz ki a brutálisan megvert magyar sztár

VV Veronika láthatóan túl van azon, hogy Cristofel bántalmazta. A Csak csajokban azt is megmutatta, milyen állapotban van jelenleg.

Talán még sosem nézett ki ennyire jól VV Veronika, akin semmiféle bántalmazás nyomai nem láthatók. Kisimult, szép barna, és a frizurája is trendi. Pedig csupán két hete történt, hogy exe brutálisan bántalmazta - igaz, ezt a férfi már tagadja. A Csak csajokban Veronika úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna, szóba sem hozta a verést.

Ismét elmondta, hogy két hete új barátja van, aki egyáltalán nem hasonlít Cristofelre. A fiatalember állítólag a tenyerén hordozza. Ennek ellenére csak lassú léptekkel halad a kapcsolat, mert Veronika most már óvatos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.

2024. Május 28. 10:35, kedd | Bulvár

Mobilplakát-kampányt indított a CÖF-CÖKA

A békepárti kiállás fontosságára figyelmeztető, június 8-ig tartó mobilplakát-kampányt indított a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA)

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.