Városlista
2023. október 4, szerda - Ferenc

Hírek

2012. Május 05. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Így néz ki a brutálisan megvert magyar sztár

Így néz ki a brutálisan megvert magyar sztár

VV Veronika láthatóan túl van azon, hogy Cristofel bántalmazta. A Csak csajokban azt is megmutatta, milyen állapotban van jelenleg.

Talán még sosem nézett ki ennyire jól VV Veronika, akin semmiféle bántalmazás nyomai nem láthatók. Kisimult, szép barna, és a frizurája is trendi. Pedig csupán két hete történt, hogy exe brutálisan bántalmazta - igaz, ezt a férfi már tagadja. A Csak csajokban Veronika úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna, szóba sem hozta a verést.

Ismét elmondta, hogy két hete új barátja van, aki egyáltalán nem hasonlít Cristofelre. A fiatalember állítólag a tenyerén hordozza. Ennek ellenére csak lassú léptekkel halad a kapcsolat, mert Veronika most már óvatos.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 07:38, kedd | Bulvár

Engedély nélkül működött a hétvégén leégett spanyol diszkó, ahol meghalt 13 ember

Nem volt működési engedélye annak a diszkónak, ahol a hétvégén 13 ember tűzben életét vesztette - közölte Antonio Navarro, a délkelet-spanyolországi Murcia alpolgármestere hétfőn sajtótájékoztatón.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb