Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Június 16. 23:28, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombóvári Rendőrkapitányság

Gyalogátkelőhelyet biztosítottak a végzős diákok, jutalmazták őket

Gyalogátkelőhelyet biztosítottak a végzős diákok, jutalmazták őket

Az újdombóvári József Attila Általános Művelődési Központ (ÁMK) tanulói évek óta részt vesznek az iskolájuk melletti forgalmas csomópont gyalogátkelőhelyének reggeli biztosításában. A tanulók kitartó és lelkiismeretes munkájána

Ősztől már nem vesz részt a forgalombiztosításban az a tizennégy 8. osztályos diák, akik most fejezték be tanulmányaikat a József Attila ÁMK-ban. A Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság támogatásával a lelkes végzősöket a Dombóvári Rendőrkapitányság vezetője, Dr. Szijártó István rendőr alezredes egy-egy „A közlekedés biztonságáért / A biztonságos közlekedésért” feliratú pólóval, valamint emléklappal jutalmazta a június 15-i tanévzáró ünnepélyen. A kapitány ezzel köszönte meg a társaik biztonságos közlekedése érdekében végzett kiemelkedő munkájukat.

A jutalmakat Kitanics Zsuzsanna rendőr őrnagy, kiemelt bűnmegelőzési főelőadó és Bedővári Zsolt rendőr zászlós, az intézmény iskolarendőre adta át a következő diákoknak: Ropoli Rebeka, Hegyi Klaudia, Wolf Tamás, Vörös Imre, Horváth Bálint, Németh Zsolt, Sárközi Alexandra, Peti Nikolett, Takács Gergő, Blázsovics Attila, Hartung Ádám, Balogh Dániel, Takács Mátéés Várkonyi Ádám.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.