Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. Augusztus 20. 14:26, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

Gyorshajtás vagy munka?

Gyorshajtás vagy munka?

Gyorshajtáson kapták a rendőrök az izraeli Autó című magazin szerkesztőjét, aki azzal védekezett, hogy csak egy autót tesztelt - írta kedden az Iszráel Hajom című napilap.

Nicán Avivi, a neves izraeli gépjárműszakértő-újságíró, az autós magazin szerkesztője óránkénti 190 kilométeres sebességgel hajtott egy XS sportjaguárral hétfőn, amikor motoros közlekedési rendőrök megállították a Negev-sivatag egyik útján, ahol maximum óránként 90 kilométerrel mehetett volna.
Az újságíró nem tagadta a rendőrök által bemért adatokat, de kijelentette, hogy csak a munkáját végezte, amikor a luxusautó képességeit vizsgálta. Mindez nem segített rajta, azonnali hatállyal harminc napra bevonták a jogosítványát, és eljárást indítottak ellene.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.