Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek

2012. Január 31. 08:13, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Gyűlöli egymást Angelina Jolie és George Clooney

Gyűlöli egymást Angelina Jolie és George Clooney

Már csak Brad Pitt kedvéért tűri el egymás társaságát George Clooney és Angelina Jolie. A két sztár valójában nagyon rossz viszonyban van.

Ki nem állhatja egymást Angelina Jolie és George Clooney: a sármos színésznek hiába jó barátja Brad Pitt, kollégája partnerével már nem találják a közös hangot. Rossz viszonyuk rányomta a bélyegét legutóbbi közös útjukra is, Jolie ugyanis egyszerűen észre sem akarta venni, hogy magánrepülőgépükön negyedikként ott van velük Clooney új partnere, Stacy Keibler is.

"Angelina tudomást sem vett Stacyről - mondta el a sztárok egyik barátja. - Még csak felé sem fordult. Egyszerűen levegőnek nézte." A színésznőt közelről ismerők szerint ez nem is olyan meglepő, Jolie ugyanis sosem szeretett nőkkel közösködni, de persze az sem kizárt, hogy egyszerűen csak elege van már belőle, hogy férje barátja folyton cserélgeti a partnereit.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 12. 10:07, szombat | Bulvár

Hunyorgó óriáscsillagot fedeztek fel a Tejútrendszer központjában

A Nap tömegénél százszor nagyobb, hunyorgó óriáscsillagot talált a tejútrendszer központjában egy nemzetközi csillagászcsoport.

2021. Június 11. 17:09, péntek | Bulvár

Kiszámolták, hogy mekkora a súlya az aktív koronavírusoknak

Az aktív koronavírusok globális összsúlyát kalkulálták ki az izraeli Weizmann Tudományosa Intézet és a Kaliforniai Műszaki Egyetem (Caltech) kutatói: eredményeik szerint ez a szám 0,1 és 10 kilogramm között van.

2021. Június 07. 06:00, hétfő | Bulvár

Mátészalkára látogatott Jamie Lee Curtis színésznő

Mátészalkára látogatott vasárnap Jamie Lee Curtis színésznő, Tony Curtis lánya.

2021. Június 03. 18:00, csütörtök | Bulvár

Mick Jagger és Tilda Swinton is kiáll Velencéért

Nyílt levélben szólítják fel az olasz kormányt Velence védelmére, miután kiderült, hogy hatalmas üdülőhajók akarnak elhaladni a Szent Márk-tér közelében.