Városlista
2023. december 7, csütörtök - Ambrus

Hírek

2014. Szeptember 08. 08:10, hétfő | Helyi
Forrás: Erdősné Fedeles Zita

Hajrá, új tanév!

Hajrá, új tanév!

Újra kitárta kapuját a gyerekek előtt a Dombóvári Belvárosi Általános Iskola

Gyorsan elrepült a nyár, szeptember elsején nyolc órakor megszólalt a csengő a belváros iskolájában. Szenyériné Szabolcska Julianna igazgatónő 78 elsős kisdiákot köszöntött az intézményben, akik már izgatottan várták ezt a pillanatot. Nemsokára ők is eligazodnak a számok, a betűk és a dallamok világában.
A kiskórus tagjai az iskolai életről daloltak. A 4.a osztályosok vidám műsort adtak elő; a gyerekek arcjátéka, gesztusai is arról árulkodtak, hogy nagyon jó ebben az iskolában gyereknek lenni. A szünidei élmények felidézése mellett apró életképeket láthattunk a magyar- és a matematikaórákon előforduló humoros jelenetekből, a szünetekben a fiúk és a lányok csúfolódásaiból.
Négy elsős kisgyerek strófákba szedve számtalan kérdést tett fel, kíváncsiak voltak arra, hogy mi vár rájuk az iskolában. Mi, akik már tapasztaltabbak vagyunk, megígérhetjük, hogy a „tudásszerző csata most veszi kezdetét.”
A műsort Balikóné Szabó Noémi állította össze, a dekorációt Majorosné Gyurkovics Edit készítette. A kiskórus vezetője Főbusz Nóra.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 16:24, csütörtök | Helyi

Országos sporttörténeti versenynek adott otthont Dombóvár

Második alkalommal került megrendezésre a Buzánszky Jenő Országos Sporttörténeti Verseny Dr. Szenyéri Zoltán igazgató ötlete és szervezése alapján.

2023. December 06. 13:22, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2023. December 06. 12:08, szerda | Helyi

»Őt dicsérte koldus, árva, emlékezzünk jóságára!«

2023. December 05. 08:31, kedd | Helyi

XVIII. Karácsonyi Kupa karateversenyt rendeztek Dombóváron

A XVIII. Karácsonyi Kupát rendezte meg a Dombóvári Karatesuli a Szuhay Sportcentrumban szombaton.