Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. Augusztus 21. 13:08, szerda | Bulvár
Forrás: MNO

Három éjszaka egyhuzamban, belehalt a munkába a 21 éves gyakornok?

Három éjszaka egyhuzamban, belehalt a munkába a 21 éves gyakornok?

Agyvérzést kapott és meghalt a Bank of America 21 éves gyakornoka, miután egyhuzamban végigdolgozott három éjszakát.

Holtan találták kollégiumi hálószobájában a Bank of America gyakornokát, miután három napon keresztül folyamatosan hajnali hatig dolgozott. A 21 éves, német származású Moritz Erhardtnak csupán egy hete volt hátra a héthetes, igen intenzív gyakornoki programból, amit a londoni Bank of America Merrill Lynchnél kezdett meg. (A Merrill Lynch korábban a Bank of America önálló vagyonkezelési részlege volt, de apránként beolvadt a Bank of Americába.) A fiatalemberre eszméletlenül találták rá kelet-londoni szállásának zuhanyzójában. Moritz Erhardt valószínűleg agyvérzést kaphatott, a helyszínen halottnak nyilvánították. John McIvor, a Bank of America szóvivője megerősítette a halálhírt, és egyben közölte, gyászolják az egyik legnépszerűbb és legszorgalmasabb gyakornokukat, aki szép jövő előtt állt. Moritz Erhardt egyik gyakornoktársa elmondta, a fiatalember zsinórban a harmadik éjszakát dolgozta végig közvetlenül a halála előtt. Erhardt korábban a Morgan Stanley-nél és a Deutsche Banknál is gyakornokoskodott.

A Bank of America egy multinacionális banki és pénzügyi szolgáltató vállalat, központja az észak-karolinai Charlotte-ban található. A Bank of America bevétel alapján az Egyesült Államok ötödik legnagyobb vállalata, a Forbes 2010-es listáján a világ harmadik legnagyobb cégeként szerepelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.