Városlista
2019. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2011. Március 14. 07:31, hétfő | Helyi

Három volt a döbröközi igazság a Kaposszekcső ellen - képgalériával

Három volt a döbröközi igazság a Kaposszekcső ellen - képgalériával

Szinte végig fölényben játszott a Döbröközi KSK hazai pályán a Kaposszekcső-Csikóstőttős KSE ellen a Megyei II. osztály Nyugati-csoportjának március 13-i mérkőzésén. A mintegy kilencven néző előtt zajlott, ritmusos és kemény, itt-

Az első félidő első kétharmadában egymást váltották a támadások a hazai és a vendégcsapat kapuja előtt. Egy fokkal talán a döbröközi attakok voltak határozottabbak, de az első góljukat csak a harmincnegyedik percben sikerült megszerezniük a vendéglátóknak. Támadásaik ekkor még intenzívebbek lettek. Ennek a termését pedig közvetlenül a játékrész lefújása előtt arathatták le egy újabb találat képében. A csapatok tehát 2:0-s hazai vezetésnél vonultak az öltözőbe.

A játék a második félidőben gyakorlatilag úgy folytatódott, ahogy abbamaradt a szünet előtt. Olyannyira, hogy csak néhány percet kellett várnunk a harmadik döbröközi gólra. A hazaiak ezután kissé kiengedtek. Fel is jött a Kaposszekcső, azonban hiába volt több helyzetük, nem sikerült gólra váltani azokat.

Viszont számos szabálytalanság tarkította a játékot, a keményebbeknek pedig a hazaiak bizonyultak. Hiába osztott ki nekik két sárgalapot is a bíró, nem megfelelően torolta meg jó néhány, a vendégek focistái szerint szabálytalan szerelésüket. Kevéssel a meccs vége előtt egy jó darabig állt is a játék. Akkora vita bontakozott ki a gyepen, hogy megjelentek a biztonságiak is. Az történet ugyanis, hogy a döbrököziek úgy állították meg a szekcsőiek kibontakozó támadását, hogy a vendégcsapat két játékosa is percekig a földön heverve szenvedett a fájdalomtól. Egyiküket le is kellett támogatni a pályáról.

Munkatársunk már-már kezdte azt hinni, hogy ebben a szellemben ér véget a találkozó. Azonban az utolsó perceket végre ismét a támadójáték jellemezte.

A Szórakozó negyedben található képgalériánkért kérjük, kattintson az alábbi képre!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 08:13, szerda | Helyi

Két aranyéremmel tért haza Szlovákiából Farkas Bence

A szlovákiai Nagyszombat adott otthont július 12-én annak az U18-as válogatott atlétikai viadalnak, amelyen a házigazdákon kívül Csehország, Magyarország és Szlovénia nemzeti csapatai vettek részt.

2019. Július 16. 16:00, kedd | Helyi

13 család tölthetett három napot a Balatonnál

A hagyományokat követve idén is üdülést szervezett a Dombóvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat az „Új kezdet” Roma Egyesülettel közösen 13 hátrányos helyzetű helyi, mászlonyi és szarvasdi családnak.

2019. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Közösen táboroztak a német és magyar diákok

Az elmúlt évekhez hasonlóan július második hetében ismét német és magyar gyerekek zsivajától volt hangos Gunaras,

2019. Július 16. 08:27, kedd | Helyi

Újdombóváron megnövekedett az igény az építési telkek iránt

Új utcák nyitásával próbálja segíteni az Újdombóváron letelepedni szándékozókat az önkormányzat.