Városlista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2011. Március 14. 07:31, hétfő | Helyi

Három volt a döbröközi igazság a Kaposszekcső ellen - képgalériával

Három volt a döbröközi igazság a Kaposszekcső ellen - képgalériával

Szinte végig fölényben játszott a Döbröközi KSK hazai pályán a Kaposszekcső-Csikóstőttős KSE ellen a Megyei II. osztály Nyugati-csoportjának március 13-i mérkőzésén. A mintegy kilencven néző előtt zajlott, ritmusos és kemény, itt-

Az első félidő első kétharmadában egymást váltották a támadások a hazai és a vendégcsapat kapuja előtt. Egy fokkal talán a döbröközi attakok voltak határozottabbak, de az első góljukat csak a harmincnegyedik percben sikerült megszerezniük a vendéglátóknak. Támadásaik ekkor még intenzívebbek lettek. Ennek a termését pedig közvetlenül a játékrész lefújása előtt arathatták le egy újabb találat képében. A csapatok tehát 2:0-s hazai vezetésnél vonultak az öltözőbe.

A játék a második félidőben gyakorlatilag úgy folytatódott, ahogy abbamaradt a szünet előtt. Olyannyira, hogy csak néhány percet kellett várnunk a harmadik döbröközi gólra. A hazaiak ezután kissé kiengedtek. Fel is jött a Kaposszekcső, azonban hiába volt több helyzetük, nem sikerült gólra váltani azokat.

Viszont számos szabálytalanság tarkította a játékot, a keményebbeknek pedig a hazaiak bizonyultak. Hiába osztott ki nekik két sárgalapot is a bíró, nem megfelelően torolta meg jó néhány, a vendégek focistái szerint szabálytalan szerelésüket. Kevéssel a meccs vége előtt egy jó darabig állt is a játék. Akkora vita bontakozott ki a gyepen, hogy megjelentek a biztonságiak is. Az történet ugyanis, hogy a döbrököziek úgy állították meg a szekcsőiek kibontakozó támadását, hogy a vendégcsapat két játékosa is percekig a földön heverve szenvedett a fájdalomtól. Egyiküket le is kellett támogatni a pályáról.

Munkatársunk már-már kezdte azt hinni, hogy ebben a szellemben ér véget a találkozó. Azonban az utolsó perceket végre ismét a támadójáték jellemezte.

A Szórakozó negyedben található képgalériánkért kérjük, kattintson az alábbi képre!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 19. 08:00, szombat | Helyi

Átadták a díjakat

A nemrégiben megrendezett Biztonságban 7 próba vetélkedő nyerteseinek díjátadóját tartották meg a Dombóvári Rendőrkapitányságon.

2019. Október 18. 08:21, péntek | Helyi

A Boldog Iskola cím büszke nyertese a Belvárosi

Iskolánk a 2019/2020-as tanévben elnyerte a Jobb Veled a Világ Alapítvány által hirdetett pályázaton a „Boldog Iskola” címet.

2019. Október 17. 16:20, csütörtök | Helyi

Időközi polgármester-választás lesz Gyulajon

Időközi polgármester-választást tartanak a Tolna megyei Gyulajon, ahol október 13-án szavazategyenlőség miatt nem sikerült polgármestert választani.

2019. Október 17. 10:29, csütörtök | Helyi

Baráti szívességből lopott

Egy naki mezőgazdasági telephelyről lopott gyógyszereket a cég egyik alkalmazottja. Vele szemben sikkasztás vétség elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást a dombóvári rendőrök.