Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Március 14. 07:31, hétfő | Helyi

Három volt a döbröközi igazság a Kaposszekcső ellen - képgalériával

Három volt a döbröközi igazság a Kaposszekcső ellen - képgalériával

Szinte végig fölényben játszott a Döbröközi KSK hazai pályán a Kaposszekcső-Csikóstőttős KSE ellen a Megyei II. osztály Nyugati-csoportjának március 13-i mérkőzésén. A mintegy kilencven néző előtt zajlott, ritmusos és kemény, itt-

Az első félidő első kétharmadában egymást váltották a támadások a hazai és a vendégcsapat kapuja előtt. Egy fokkal talán a döbröközi attakok voltak határozottabbak, de az első góljukat csak a harmincnegyedik percben sikerült megszerezniük a vendéglátóknak. Támadásaik ekkor még intenzívebbek lettek. Ennek a termését pedig közvetlenül a játékrész lefújása előtt arathatták le egy újabb találat képében. A csapatok tehát 2:0-s hazai vezetésnél vonultak az öltözőbe.

A játék a második félidőben gyakorlatilag úgy folytatódott, ahogy abbamaradt a szünet előtt. Olyannyira, hogy csak néhány percet kellett várnunk a harmadik döbröközi gólra. A hazaiak ezután kissé kiengedtek. Fel is jött a Kaposszekcső, azonban hiába volt több helyzetük, nem sikerült gólra váltani azokat.

Viszont számos szabálytalanság tarkította a játékot, a keményebbeknek pedig a hazaiak bizonyultak. Hiába osztott ki nekik két sárgalapot is a bíró, nem megfelelően torolta meg jó néhány, a vendégek focistái szerint szabálytalan szerelésüket. Kevéssel a meccs vége előtt egy jó darabig állt is a játék. Akkora vita bontakozott ki a gyepen, hogy megjelentek a biztonságiak is. Az történet ugyanis, hogy a döbrököziek úgy állították meg a szekcsőiek kibontakozó támadását, hogy a vendégcsapat két játékosa is percekig a földön heverve szenvedett a fájdalomtól. Egyiküket le is kellett támogatni a pályáról.

Munkatársunk már-már kezdte azt hinni, hogy ebben a szellemben ér véget a találkozó. Azonban az utolsó perceket végre ismét a támadójáték jellemezte.

A Szórakozó negyedben található képgalériánkért kérjük, kattintson az alábbi képre!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.