Városlista
2020. május 27, szerda - Hella

Hírek

2011. Március 14. 07:31, hétfő | Helyi

Három volt a döbröközi igazság a Kaposszekcső ellen - képgalériával

Három volt a döbröközi igazság a Kaposszekcső ellen - képgalériával

Szinte végig fölényben játszott a Döbröközi KSK hazai pályán a Kaposszekcső-Csikóstőttős KSE ellen a Megyei II. osztály Nyugati-csoportjának március 13-i mérkőzésén. A mintegy kilencven néző előtt zajlott, ritmusos és kemény, itt-

Az első félidő első kétharmadában egymást váltották a támadások a hazai és a vendégcsapat kapuja előtt. Egy fokkal talán a döbröközi attakok voltak határozottabbak, de az első góljukat csak a harmincnegyedik percben sikerült megszerezniük a vendéglátóknak. Támadásaik ekkor még intenzívebbek lettek. Ennek a termését pedig közvetlenül a játékrész lefújása előtt arathatták le egy újabb találat képében. A csapatok tehát 2:0-s hazai vezetésnél vonultak az öltözőbe.

A játék a második félidőben gyakorlatilag úgy folytatódott, ahogy abbamaradt a szünet előtt. Olyannyira, hogy csak néhány percet kellett várnunk a harmadik döbröközi gólra. A hazaiak ezután kissé kiengedtek. Fel is jött a Kaposszekcső, azonban hiába volt több helyzetük, nem sikerült gólra váltani azokat.

Viszont számos szabálytalanság tarkította a játékot, a keményebbeknek pedig a hazaiak bizonyultak. Hiába osztott ki nekik két sárgalapot is a bíró, nem megfelelően torolta meg jó néhány, a vendégek focistái szerint szabálytalan szerelésüket. Kevéssel a meccs vége előtt egy jó darabig állt is a játék. Akkora vita bontakozott ki a gyepen, hogy megjelentek a biztonságiak is. Az történet ugyanis, hogy a döbrököziek úgy állították meg a szekcsőiek kibontakozó támadását, hogy a vendégcsapat két játékosa is percekig a földön heverve szenvedett a fájdalomtól. Egyiküket le is kellett támogatni a pályáról.

Munkatársunk már-már kezdte azt hinni, hogy ebben a szellemben ér véget a találkozó. Azonban az utolsó perceket végre ismét a támadójáték jellemezte.

A Szórakozó negyedben található képgalériánkért kérjük, kattintson az alábbi képre!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 26. 09:25, kedd | Helyi

Törő 65 éves

Nekem is – mint ahogy rengeteg magyar szurkolónak – Törőcsik András volt a kedvenc magyar futballistám.

2020. Május 25. 14:13, hétfő | Helyi

Tűzesetek és a viharos szél adott munkát a hétvégén a tűzoltóknak

Két tűzesethez és fakidőléshez kellett vonulniuk a dombóvári tűzoltóknak.

2020. Május 25. 08:52, hétfő | Helyi

A héten új fellépőkkel folytatódik a térzene Dombóváron

A Swing Ladies és a Vivat Bacchus Dombóváron

2020. Május 24. 19:58, vasárnap | Helyi

Két és fél kilogramm kokain volt egy Pécsen balesetet szenvedő motoros hátizsákjában

A közlemény szerint Pécs határában, a 66-os úton szombat délután ütközött egy személyautó és egy motoros, miután az autót vezető férfi lefékezett, és járművébe a mögötte haladó motoros beleszaladt.