Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. November 02. 12:05, hétfő | Bulvár
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Hárommillió dollár jegybevétel is elég volt a kasszasikerlista első helyéhez

Hárommillió dollár jegybevétel is elég volt a kasszasikerlista első helyéhez

Elegendő volt 3,15 millió dollár jegybevétel a Come Play című horrorfilmnek a bemutató hétvégéjén, ahhoz hogy elfoglalja az \"álmos\" észak-amerikai kasszasikerlista élét.

A koronavírus-járványban igencsak csendes az észak-amerikai mozik látogatása, nem utolsó sorban azért, mert két létfontosságú piac, a New York-i és a Los Angeles-i mozik zárva vannak. Ezért a stúdiók igen óvatosak kasszasikerre számító filmjeik piacra dobásával, jelenleg inkább olyan kisebb alkotásokat, mint a Come Play és a The Empty Man című horrorfilmeket és a Nagypapa hadművelet című családi filmeket mutatták be - olvasható a Variety honlapján.

A 10 millió dollár költséggel készült Come Play bevételei meghaladták a várakozásokat, bemutatása előtt 2-2,5 millió dollárt jegybevételt remélt a Focus Features és az Amblin stúdió a premierhétvégén.

A mozilátogatóknak és a stúdióknak is nagy szolgálatot tesznek a szabadtéri autósmozik a járvány idején: a Come Play egy Los Angeles-i és egy sacramentói autósmoziban forgalmazott kiemelkedően. A Jacob Chase rendezte filmben Gillian Jacobs és John Gallagher alakítja a főszerepeket, két szülőt, akik megpróbálják megmenteni fiukat attól, hogy elrabolja őt egy gonosz humanoid lény.

A kasszasikerlista második helyére csúszott vissza Liam Neeson Becsületes tolvaj című akciófilmje, amely október közepi bemutatása óta állt az élen. 1,35 millió dollárért váltottak rá jegyet a nézők, bemutatása óta 9,5 millió dollárt forgalmazott.

Robert De Niro Nagypapa hadművelet című filmje 1,1 millió dollárt forgalmazott a hétvégén, ez a harmadik helyet jelenti a mozis toplistán. 11,2 millió dollárért váltottak rá jegyet a nézők október elejei bemutatása óta.

Címkék: film, kasszasiker, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.