Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. Augusztus 14. 16:27, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

'Használt' esküvői tortát árult a neten egy csalódott menyasszony

'Használt' esküvői tortát árult a neten egy csalódott menyasszony

Felrakta egy internetes aukciós oldalra érintetlenül maradt esküvői tortáját egy brit nő, miután egymásra rakott autógumikat mintázó tortakompozíció helyett egy "defektes", ütött-kopott, csálé gumitoronyszörnyet kapott.

A northumberlandi nő nem szeretett volna hagyományos, díszes esküvői tortát, ezért nagyon megörült, amikor szemébe ötlött a világhálón egy autógumis torta. A háromemeletes kompozíció oldalukra fektetett és egymásra rakott, vadonatújnak tűnő, kifogástalan bordázatú, fekete abroncsokat ábrázolt néhány marcipánrózsával kiegészítve.
A menyasszony a képet mellékelte a cukrásznak, aki elvállalta a feladatot, de végül túl nagy kihívásnak bizonyult számára. A végeredmény ütött-kopott, látszatra teljesen "lefutott" felületű, porszürke gumitoronyszörny lett, ráadásul még csálé is, a rózsák pedig első mozdításra lepotyogtak róla.
Mint a The Daily Mail című brit lap online kiadása írja, a koszosnak tűnő gumikupacból nem kért sem a menyasszony, sem vőlegénye, sem a násznép, így meg sem szegték a tortát. A feleség viccből feltette egy netes árverési oldalra 99 pennys (350 forintos) kikiáltási áron. A tortához - amelyet végül ő maga le is vett az aukciós portálról - egy jó adag szintén szörnyűre sikerült süteményt is kínált ingyen.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.