Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2018. Július 21. 18:02, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Hátsó ajtón surrant be, mobilt és pénztárcát lopott a fiú

Hátsó ajtón surrant be, mobilt és pénztárcát lopott a fiú

Egy boltból vitte el a sértett pénzét és mobiltelefonját egy mátraverebélyi fiú, akit a rendőrök rövid időn belül előállítottak a rendőrkapitányságra.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 17 éves mátraverebélyi lakos ellen.

A jelenlegi adatok alapján a fiatalkorú pénteken 5 óra 45 perckor a nyitott hátsó bejáraton át bement egy mátraverebélyi boltba, ahol a székre elhelyezett női kézi táskából eltulajdonította a sértett pénzét és mobiltelefonját.

A rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták a fiút, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 22. 07:34, szerda | Kék hírek

Hollandiában rekordszámú droglabort számoltak fel tavaly

A holland rendőrség rekordszámú, 151 droglabort számolt fel tavaly, szemben a 2022-ben fellelt valamivel több mint százzal, ugyanakkor kevesebb marihuánaültetvényt találtak, mint a megelőző évben

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.