Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2012. Március 03. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Házirend VV Fecóéknál: nős ember ne járkáljon valóvilágos bulikra

Házirend VV Fecóéknál: nős ember ne járkáljon valóvilágos bulikra

A VV5 dumagépe volt az egyetlen, aki nem vett részt azon a zárkörű rendezvényen, melyen a játékosokat és a műsor készítőit búcsúztatták a szervezők.

Fecó felesége, Angéla annyira féltékeny Dyára, hogy nem bírta volna elviselni, hogy egy helyen van párja és a plázacica.

- Meginvitáltak egy valóvilágos bulira a héten, ahová hivatalos volt minden játékos, de sajnos családtagot nem vihettünk magunkkal. Angélából azonnal előjött a féltékenység, de szerintem természetes, hogy nem nézte volna jó szemmel, ha egy társaságban bulizom Dyával - indokolta a rendezvényről való távolmaradását az Új Ásznak VV Fecó, aki mindenképpen el akarta kerülni a félreértéseket.

- Angéla attól tartott, hogy Dya esetleg rám mozdul a partin. De nem keresett a valóságshow vége óta, csak Kinga szokott felhívni. Nem tudom, hogyan kezeljem ezt a helyzetet, megértem, hogy szerelmes szegény, de meg kell értenie: nekem családom és asszonyom van.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.