Városlista
2023. szeptember 28, csütörtök - Vencel

Hírek

2012. Március 03. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Házirend VV Fecóéknál: nős ember ne járkáljon valóvilágos bulikra

Házirend VV Fecóéknál: nős ember ne járkáljon valóvilágos bulikra

A VV5 dumagépe volt az egyetlen, aki nem vett részt azon a zárkörű rendezvényen, melyen a játékosokat és a műsor készítőit búcsúztatták a szervezők.

Fecó felesége, Angéla annyira féltékeny Dyára, hogy nem bírta volna elviselni, hogy egy helyen van párja és a plázacica.

- Meginvitáltak egy valóvilágos bulira a héten, ahová hivatalos volt minden játékos, de sajnos családtagot nem vihettünk magunkkal. Angélából azonnal előjött a féltékenység, de szerintem természetes, hogy nem nézte volna jó szemmel, ha egy társaságban bulizom Dyával - indokolta a rendezvényről való távolmaradását az Új Ásznak VV Fecó, aki mindenképpen el akarta kerülni a félreértéseket.

- Angéla attól tartott, hogy Dya esetleg rám mozdul a partin. De nem keresett a valóságshow vége óta, csak Kinga szokott felhívni. Nem tudom, hogyan kezeljem ezt a helyzetet, megértem, hogy szerelmes szegény, de meg kell értenie: nekem családom és asszonyom van.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.

2023. Szeptember 14. 09:13, csütörtök | Bulvár

Autóval átment egy földön fekvő férfin, majd elhajtott

A Debreceni Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja azt a férfit, aki áthajtott egy út szélén fekvő emberen, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2023. Szeptember 10. 17:28, vasárnap | Bulvár

Lezuhant egy repülőgép Magyarországon - Videó

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap - közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel.