Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Szeptember 20. 07:23, szerda | Belföld
Forrás: mti

Hétéves kislányt erőszakolt meg és ököllel ütött egy 66 éves férfi

Hétéves kislányt erőszakolt meg és ököllel ütött egy 66 éves férfi

Tizenkét év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélt a Budapest Környéki Törvényszék kedden egy ceglédi férfit, aki szexuális erőszakot követett el egy hétéves kislány ellen. Az ítélet nem jogerős.

A törvényszék sajtóosztálya által az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a 66 éves vádlott tavaly decemberben behúzta háza udvarába a kislányt, aki testvéréért ment az óvodába. A sértettet a házban az ágyra fektette, és amikor a kislány megpróbált ellenkezni, ököllel ütötte a fejét, majd szexuális erőszakot követett el ellene.

A vádlott a gyermeket ezután sem engedte haza.

A kislány eltűnését nevelőanyja jelentette be, a gyermeket a rendőrök este találták meg a vádlott lakásán.

A bíróság a vádlottat bűnösnek mondta ki tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak, valamint aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettében, és 12 év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.