Városlista
2019. december 14, szombat - Szilárda

Hírek

2011. Március 28. 11:45, hétfő | Helyi
Forrás: köpönyeg.hu

Holnap visszatér a ragyogó napsütés! Már éppen ideje!

Holnap visszatér a ragyogó napsütés! Már éppen ideje!

Könnyen el tudjuk képzelni, hogy portálunk munkatársaival együtt sokaknak elege van már a borongós, hideg időből. Nekünk és nekik jó hír a köpönyeg.hu Dél-Dunántúlra vonatkozó mai időjárás-előrejelzése, melynek beválási esélye 7

Hétfőn még marad a borongós időjárás. Eleinte északkeleten, napközben a keleti és a déli tájakon lehet többfelé eső, zápor. Északon, északnyugaton fokozatosan csökken a felhőzet és megszűnik a csapadék. Reggel 1 és 8, délután 6 és 14 fok között alakulhat a hőmérséklet. Melegfronti hatás várható.

Kedden és szerdán sok-sok napsütésre, szinte derült időre számíthatunk. A ragyogó napsütésben gyorsan melegszik a levegő: szerdán már 18-19 fok is lehet délután.

Csütörtökön folytatódik az igazi tavaszi időjárás, a kezdeti napsütés után délután már meg-megnövekedhet a felhőzet és estétől kisebb csapadék is előfordulhat. 14 és 20 fok között várható a maximum-hőmérséklet.

Pénteken erősen felhős lesz az ég, és egy hidegfront hatására északon többfelé, máshol szórványosan lehet eső, záporeső. Marad a kellemes tavaszi meleg...

A Dél-Dunántúlra aktualizált előrejelzést itt olvashatja a köpönyeg.hu-n.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 13. 13:33, péntek | Helyi

Könyvadomány a Bibliotékának...

A Földi István Könyvtár és a Fekete István Kulturális Egyesület 1996 óta partneri kapcsolatokat ápol.

2019. December 13. 10:16, péntek | Helyi

OviZsaru Gyulajon

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Galló József Általános Iskola és Magoncka Óvodájában jártak a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai.

2019. December 12. 08:31, csütörtök | Helyi

Mikulás balettcipőben

Minden év december 6-án érkezik meg a Mikulás a gyermekekhez. Most is nagy izgalommal várták iskolásaink az érkezését.

2019. December 11. 16:07, szerda | Helyi

Belügyminiszteri elismerést kapott Tóth Szilvia

Hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapott belügyminiszteri elismerést Tóth Szilvia rendőr főtörzszászlós, a Dombóvári Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója.