Városlista
2021. október 27, szerda - Szabina

Hírek

2021. Szeptember 16. 08:48, csütörtök | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Ilonka nénit köszöntötték 90. születésnapján

Ilonka nénit köszöntötték 90. születésnapján

Takács Gyuláné Ilonka nénit 90. születésnapján Pintér Szilárd polgármester és Horváth Józsefné képviselő asszony köszöntötték.

Ilonka néni a zárdában végezte a polgári iskolát, szeretett volna tanító lenni, azonban a családja nem tudta finanszírozni a továbbtanulását. Három évet dolgozott a Dőry konzervgyárban, ott ismerte meg férjét, aki műhelyvezetőként dolgozott. Majd a vasúton és az idősek otthonában alkalmazták. Nagyon szereti az embereket. Egészségügyi állapota miatt kímélnie kellene magát, de szeret dolgozni a kertben és a ház körül. Nagyon hálás fiának, két unokjára és két dédunokájára is büszke.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 27. 08:31, szerda | Helyi

Megtartották a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum alakuló ülését

A szakmai munkacsoport létrehozását a Dombóvári Rendőrkapitányság kezdeményezte és Dombóvár Város Önkormányzatának támogatásával, aktív közreműködésével jött létre és fog tevékenykedni a jövőben.

2021. Október 26. 14:47, kedd | Helyi

Abszolút Világbajnoki győzelem!

C.I.B.B. szövetség által Olaszország - Bergamoban megrendezett testépítő világbajnokságon Gasparics Zoltán világbajnoki címet szerzett Classic Bodybuilding kategóriában.

2021. Október 26. 11:17, kedd | Helyi

Szent Vendelre emlékeztek Göllében

Több mint 250 éves hagyományt követve gyűltek össze a göllei, kisgyaláni, fonói, kaposvári és dombóvári hívek és elszármazottak a temetőben található Szent Vendel kápolnánál.

2021. Október 26. 08:30, kedd | Helyi

Harmadik alkalommal nyert a Nemzeti Vágtán Tieger Endre

Pintér Szilárd polgármester oklevelet adott át a győzteseknek elismerése jeléül.