Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Október 08. 16:00, szombat | Helyi

Ingatlanközvetítés másképpen!

Ingatlanközvetítés másképpen!

Egy hónapja nyitotta meg irodáját a belvárosban a CITY CARTEL Dombóvár

Az eddigi tapasztalatokat és további terveket Gazda Zoltán építészmérnök, a GAMOVEX Bt., valamint az iroda vezetője osztotta meg velünk:


A nyitás óta eltelt néhány hét igazolta, hogy a lakosság körében igény van a minőségi ingatlanközvetítői szolgáltatásra. Sajnos az utóbbi években sokakban ellenérzések alakultak ki az ingatlanosokkal szemben, de bízom benne, hogy szakmai hozzáértéssel, valamint megbízhatósággal elnyerjük az ügyfelek bizalmát.


Mit jelent az ingatlanközvetítés másképpen?
Család- és ügyfélorientált ingatlanközvetítést végzünk, ami azt jelenti, hogy
igyekszünk mindig maximális rugalmassággal kielégíteni mind az eladó, mind pedig a kereső ügyfelek igényeit. Emellett nagy előnyt jelent cégünk több, mint 10 éves építőipari tapasztalata, amelyet hazai és külföldi megbízások során szereztünk. Szerződéseink nem tartalmaznak „apróbetűs“ részeket, rejtett költségeket.

Minden szolgáltatásunk ingyenes, csak az általunk értékesített ingatlan után kerül jutalék felszámításra.

Milyen szolgáltatásokat kínálnak az ügyfeleknek?

Az ingatlanirodák tevékenysége már nem csak a közvetítésre korlátozódik, ezért természetesen mi is igyekszünk a legsokoldalúbb palettát kialakítani. A szokásos kínálattal, ami a hitel-, biztosításközvetítést, értékbecslést és energetikai tanúsítványt jelenti, mi is házon belül rendelkezünk. Ezen felül – amennyiben szüksége van rá az ügyfélnek – a helyszínen szakmai javaslatot, vagy akár kivitelezési árajánlatot is tudunk adni az épület átalakítására, felújítására. Ezt jelenti a cég szlogene is: „finanszírozástól a lakberendezésig mindent egy helyen“.

Vannak-e már hosszú távúcéljai az irodának?

Elsősorban szeretnénk értéket teremteni a környékbeli ingatlanpiacon korrekt hozzáállással és profi munkával. Tevékenységünk legfontosabb célja, hogy win-win
helyzeteket teremtsünk a felek között, vagyis az eladók és a vevők is nyerjenek az adás-vétel során. Indítottunk egy internetes oldalt is Dombóvári Ingatlanblog címmel, ahol bárki megírhatja online véleményét rólunk, valamint javaslatát a működéssel kapcsolatban.
Regisztrálni Facebook oldalunkon lehet, ahol rengeteg információt megosztunk,de sok szeretettel várunk minden érdeklődőt személyesen az irodánkban is!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!