Városlista
2021. április 13, kedd - Ida

Hírek

2018. Május 18. 18:06, péntek | Külföld
Forrás: mti

Iskolai lövöldözés Texasban – több halálos áldozat is van

Iskolai lövöldözés Texasban – több halálos áldozat is van

Legalább nyolc halálos áldozata és több sebesültje van a texasi Santa Fé városka iskolájában elkövetett, pénteki lövöldözésnek - jelentette több amerikai hírtelevízió is.

Az áldozatokról szóló információt a megyei seriff is megerősítette, hozzátéve, hogy a halálos áldozatok és a sebesültek száma még mindig nem végleges, a helyzet feltárása változatlanul tart.

Egyes sajtójelentések szerint nem egy, hanem két diákot vettek őrizetbe, a gyanú szerint ők lövöldöztek.

Donald Trump elnök a Fehér Házból élőben közvetített rövid üzenetében sajnálkozását fejezte ki, azt hangoztatva, hogy "túl sok a lövöldözés" az amerikai iskolákban, leszögezte, hogy a kormány minden tőle telhetőt megtesz ezek megfékezésére.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 13. 12:22, kedd | Külföld

Három páciens meghalt a lélegeztetőgépek leállása miatt Romániában

Oxigénellátás nélkül maradt a bukaresti Victor Babes járványkórház udvarán egy konténerben kialakított intenzív terápiás Covid-részleg hétfőn, s emiatt három súlyos állapotban lévő koronavírusos páciens meghalt.

2021. Április 13. 11:21, kedd | Külföld

Az 50 év felettiek mindegyike megkapta az oltást, vagy van oltási időpontja Nagy-Britanniában

Nagy-Britanniában az 50 évesnél idősebb korosztályok és a legveszélyeztetettebb lakossági csoportok mindegyik tagja már vagy megkapta a koronavírus elleni oltást, vagy van időpontja az oltás beadására

2021. Április 13. 08:08, kedd | Külföld

Lövöldözés volt egy párizsi kórháznál

Lövöldözés volt egy párizsi kórháznál hétfő délután, a támadásban egy ember meghalt, egy másik pedig megsebesült, az elkövető motorral elmenekült a helyszínről - közölték rendőrségi források.

2021. Április 13. 06:00, kedd | Külföld

A Johnson & Johnson megkezdte vakcinájának európai szállítását

A Johnson & Johnson csoportba tartozó Janssen Pharmaceutica-Cilag NV gyógyszeripari vállalat megkezdte a koronavírus elleni egyadagos vakcinája szállítását az EU országaiba