Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Április 24. 12:00, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Ismét ámulatba ejt Lui bűvész - VIDEÓ

Ismét ámulatba ejt Lui bűvész - VIDEÓ

Lui bűvész, mint sok hazai hírességünk önkéntes karanténban van családjával immáron hatodik hete.

Az ismert illuzionista azonban nem tudott közönsége nélkül meglenni, így kitalálta, hogy minden vasárnap este élőben bejelentkezik rajongói oldalán.

- Az első napokban megmondom őszintén nagyon megijedtem, hiszen a vírus előtt kifejezetten pörgős életet éltem, sok fellépéssel. Ahogy jöttek a hírek a vírus terjedéséről, tudatosult bennem, hogy most meg fog állni minden bizonytalan ideig. Úgy éreztem muszáj kitalálnom valamit, ami engem is „lázba hoz” hétről-hétre. Ekkor jött az ötlet, hogy ha online formában is, de tartok heti 1 műsort, ami talán a családoknak is apró varázslatot visz az egyhangú napokba. – nyilatkozta Lui.
Ez a kezdeményezés annyira jól sikerült, hogy a húsvéti videóját több, mint nyolcezren nézték meg.

Lui előző héten ismét különleges varázslattal készült rajongóinak, hiszen egy vérpezsdítő spanyolos hangulatú műsort adott. Láthattunk vörös rózsát, tüzes számokat és egy virtuóz kártyás manipulációt.

- Mindig is szerettem a kézügyességre alapuló bűvésztrükköket. Manapság nagy divat a technikai eszközökkel való bűvészkedés, de tapasztalatból mondom, hogy a nézőket a mai napig jobban lenyűgözi, ha egy bűvész boszorkányos kézügyességgel varázsol - mondta Lui.

Az élő bejelentkezés végén olyan meglepő dolog történt, amire még rajongói sem számítottak. Nézd meg Te is milyen trükkel ejtette ámulatba Lui a nézőket.

Címkék: bűvész, Lui, trükk, varázslat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára