Városlista
2020. július 12, vasárnap - Izabella

Hírek

2014. Március 13. 11:50, csütörtök | PR
Forrás: D-Gép Dombóvár

Itt a tavasz, vár a kert!

Itt a tavasz, vár a kert!

Miért venne drága gépet, amikor olcsóbb a kölcsönzés?

Itt a tavaszi kerti munkák, a nagytakarítások, a felújítások ideje, és szeretnénk ezeket minél könnyebben, olcsóbban és rövidebb idő alatt elvégezni. Ehhez nélkülözhetetlenek a jó minőségű gépek, amelyekkel akár élvezet is lehet a tennivaló. Az ilyen gépek jelentős anyagi ráfordítással járnak, viszont ritkán van rá szükségünk. Érdemes átgondolni a kedvezőbb kölcsönzési lehetőséget, mert nincs befektetés, nem merül fel karbantartási díj, amortizáció, sőt vállalkozások számára a bérleti díj számlája egy összegben leköltségelhető. Kölcsönzéskor ráadásul meghibásodás esetére azonnal cseregépet biztosítanak.

A dombóvári D-GÉP Gépkölcsönzőnél lehe­tő­ségünk van nagyteljesítményű takarítógépek, magasnyomású mosók, a kerti munkákhoz benzines fűnyírók, fűkaszák, rotációs kapák, talajfúrók, térkövezéshez pl. tömörítőgépek (dön­gö­lők, lap­vib­rá­to­rok), ezenkívül áram­fej­lesz­tők, fúrók, vésők, he­gesz­tés­tech­nikai-, be­to­no­zás­­tech­nikai eszközök, áll­vá­­nyok, létrák, stb. bérlésére. A kölcsönözhető eszközök, illetve a bérlés feltételei megtalálhatók a www.d-gep.hu oldalon.

D-Gép, Bugyi Norbert egyéni vállalkozó
Cím: Dombóvár, Szigligeti u. 2.
Tel.: 06-20/9275-689.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Április 14. 10:00, kedd | PR

Miként hat a hordós érlelés a whisky minőségére?

Sokan talán nem is gondolnának arra, hogy a megfelelő érlelésnek milyen komoly szerepe van a whisky minőségében.

2020. Július 12. 19:38, vasárnap | Belföld

Elhunyt Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó

Hetvenhat esztendős korában elhunyt Szűcs Lajos, az 1968-as, mexikóvárosi olimpián aranyérmes labdarúgócsapat tagja.