Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2014. Március 13. 11:50, csütörtök | PR
Forrás: D-Gép Dombóvár

Itt a tavasz, vár a kert!

Itt a tavasz, vár a kert!

Miért venne drága gépet, amikor olcsóbb a kölcsönzés?

Itt a tavaszi kerti munkák, a nagytakarítások, a felújítások ideje, és szeretnénk ezeket minél könnyebben, olcsóbban és rövidebb idő alatt elvégezni. Ehhez nélkülözhetetlenek a jó minőségű gépek, amelyekkel akár élvezet is lehet a tennivaló. Az ilyen gépek jelentős anyagi ráfordítással járnak, viszont ritkán van rá szükségünk. Érdemes átgondolni a kedvezőbb kölcsönzési lehetőséget, mert nincs befektetés, nem merül fel karbantartási díj, amortizáció, sőt vállalkozások számára a bérleti díj számlája egy összegben leköltségelhető. Kölcsönzéskor ráadásul meghibásodás esetére azonnal cseregépet biztosítanak.

A dombóvári D-GÉP Gépkölcsönzőnél lehe­tő­ségünk van nagyteljesítményű takarítógépek, magasnyomású mosók, a kerti munkákhoz benzines fűnyírók, fűkaszák, rotációs kapák, talajfúrók, térkövezéshez pl. tömörítőgépek (dön­gö­lők, lap­vib­rá­to­rok), ezenkívül áram­fej­lesz­tők, fúrók, vésők, he­gesz­tés­tech­nikai-, be­to­no­zás­­tech­nikai eszközök, áll­vá­­nyok, létrák, stb. bérlésére. A kölcsönözhető eszközök, illetve a bérlés feltételei megtalálhatók a www.d-gep.hu oldalon.

D-Gép, Bugyi Norbert egyéni vállalkozó
Cím: Dombóvár, Szigligeti u. 2.
Tel.: 06-20/9275-689.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 17:07, kedd | PR

Költséghatékonyabbak és energiatakarékosabbak az elektromos buszok, mint a dízelek

Nemzetközi tesztprogram vizsgáztatja a magyar fejlesztésű elektromos Ikarus buszt.

2021. November 29. 17:00, hétfő | PR

Műemléki Piarista Kollégiumot újít fel a Jánosik Kft.

Folytatódik a sátoraljaújhelyi piarista kollégium felújítása. A sikeres első ütemi rekonstrukció után, most a belső terek korszerűsítésén a sor.

2021. November 12. 15:53, péntek | PR

Kihirdették az Év Homlokzata 2021 pályázat nyerteseit

November 11-én immáron tizedik alkalommal, a szakma jeles képviselőinek meghívása mellett hirdették ki az Év Homlokzata 2021 pályázat győzteseit.

2021. November 12. 12:05, péntek | PR

K&H: 58 évesen már nyugdíjba szeretnének menni a magyarok de csak 10 évvel később fognak

Változás történt a magyarok megtakarítási céljait felsoroló toplistán - derül ki a K&H biztos jövő indexéhez készített reprezentatív felmérésből.