Városlista
2022. május 23, hétfő - Dezső

Hírek

2014. Március 13. 11:50, csütörtök | PR
Forrás: D-Gép Dombóvár

Itt a tavasz, vár a kert!

Itt a tavasz, vár a kert!

Miért venne drága gépet, amikor olcsóbb a kölcsönzés?

Itt a tavaszi kerti munkák, a nagytakarítások, a felújítások ideje, és szeretnénk ezeket minél könnyebben, olcsóbban és rövidebb idő alatt elvégezni. Ehhez nélkülözhetetlenek a jó minőségű gépek, amelyekkel akár élvezet is lehet a tennivaló. Az ilyen gépek jelentős anyagi ráfordítással járnak, viszont ritkán van rá szükségünk. Érdemes átgondolni a kedvezőbb kölcsönzési lehetőséget, mert nincs befektetés, nem merül fel karbantartási díj, amortizáció, sőt vállalkozások számára a bérleti díj számlája egy összegben leköltségelhető. Kölcsönzéskor ráadásul meghibásodás esetére azonnal cseregépet biztosítanak.

A dombóvári D-GÉP Gépkölcsönzőnél lehe­tő­ségünk van nagyteljesítményű takarítógépek, magasnyomású mosók, a kerti munkákhoz benzines fűnyírók, fűkaszák, rotációs kapák, talajfúrók, térkövezéshez pl. tömörítőgépek (dön­gö­lők, lap­vib­rá­to­rok), ezenkívül áram­fej­lesz­tők, fúrók, vésők, he­gesz­tés­tech­nikai-, be­to­no­zás­­tech­nikai eszközök, áll­vá­­nyok, létrák, stb. bérlésére. A kölcsönözhető eszközök, illetve a bérlés feltételei megtalálhatók a www.d-gep.hu oldalon.

D-Gép, Bugyi Norbert egyéni vállalkozó
Cím: Dombóvár, Szigligeti u. 2.
Tel.: 06-20/9275-689.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 03. 12:38, kedd | PR

Kórházat újít a Jánosik Kft.

Gyermekegészségügyi Központ (GYEK) felújítását végezheti Miskolcon, csaknem 2 milliárd forintnyi értékben a Jánosik és Társai Kft.

2022. Április 28. 15:17, csütörtök | PR

Légkompresszorok alkalmazása hobbi célokra

Habár a légkompresszorok kínálata mára abszolút kétpólusúvá vált, jól elkülöníthető, hogy az egyes típusok mely területeken alkalmazhatók hatékonyan.

2022. Április 28. 15:08, csütörtök | PR

Betonlehúzó: a sima betonfelületek specialistája

Egy masszív építmény a stabil alappal kezdődik. A stabil alap pedig sok esetben egy kellően tömör, egyenletes és sima betonfelület.

2022. Április 27. 15:19, szerda | PR

K&H: ha pénz áll a házhoz, mit tehetnek a fiatalok?

Tavasszal és nyáron meglódulhatnak a fiatalok bevételei, a húsvéti locsolkodás, a közelgő ballagás és az esetleges nyári munka miatt.