Városlista
2023. március 20, hétfő - Klaudia, Alexandra

Hírek

2014. Március 13. 11:50, csütörtök | PR
Forrás: D-Gép Dombóvár

Itt a tavasz, vár a kert!

Itt a tavasz, vár a kert!

Miért venne drága gépet, amikor olcsóbb a kölcsönzés?

Itt a tavaszi kerti munkák, a nagytakarítások, a felújítások ideje, és szeretnénk ezeket minél könnyebben, olcsóbban és rövidebb idő alatt elvégezni. Ehhez nélkülözhetetlenek a jó minőségű gépek, amelyekkel akár élvezet is lehet a tennivaló. Az ilyen gépek jelentős anyagi ráfordítással járnak, viszont ritkán van rá szükségünk. Érdemes átgondolni a kedvezőbb kölcsönzési lehetőséget, mert nincs befektetés, nem merül fel karbantartási díj, amortizáció, sőt vállalkozások számára a bérleti díj számlája egy összegben leköltségelhető. Kölcsönzéskor ráadásul meghibásodás esetére azonnal cseregépet biztosítanak.

A dombóvári D-GÉP Gépkölcsönzőnél lehe­tő­ségünk van nagyteljesítményű takarítógépek, magasnyomású mosók, a kerti munkákhoz benzines fűnyírók, fűkaszák, rotációs kapák, talajfúrók, térkövezéshez pl. tömörítőgépek (dön­gö­lők, lap­vib­rá­to­rok), ezenkívül áram­fej­lesz­tők, fúrók, vésők, he­gesz­tés­tech­nikai-, be­to­no­zás­­tech­nikai eszközök, áll­vá­­nyok, létrák, stb. bérlésére. A kölcsönözhető eszközök, illetve a bérlés feltételei megtalálhatók a www.d-gep.hu oldalon.

D-Gép, Bugyi Norbert egyéni vállalkozó
Cím: Dombóvár, Szigligeti u. 2.
Tel.: 06-20/9275-689.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 22. 16:09, szerda | PR

Vízügyi igazgatóságot őriznek

Közbeszerzési eljárás keretében újra a Jánosik és Társai Kft. nyerte el az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság Miskolci Szakaszmérnökség telephelyének vagyonvédelmi feladatainak ellátását.

2023. Február 10. 09:33, péntek | PR

Hogyan zajlik manapság egy állásinterjú?

Amikor behívnak minket egy állásinterjúra, akkor a legtöbben a klasszikus formát várják, tehát bemennek személyesen, elbeszélgetnek, majd elköszönnek azzal, hogy majd értesítik a döntésről.

2023. Február 03. 16:58, péntek | PR

K&H: kilőtt a kakaós csiga és a hamburger ára

21 százalékos éves árváltozást mutat a gyerekinflációs kosár

2023. Január 31. 15:55, kedd | PR

Új év, új kezdet, új munkahely? Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak a munkahely váltás előtt!

Sokan kötik valamilyen dátumhoz, születésnaphoz vagy egy új esztendő kezdetéhez az életüket tudatosan érintő változásokat.