Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2011. Október 13. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Új családra lelt!

Új családra lelt!

Ahogy ő maga mondja, már nem a rideg és üres lakás várja haza, hanem új kedvese, akinek néhány hét után máris kulcsot adott.

"Teljesen levett a lábamról, amikor egyik este húslevessel várt, máskor pedig töltött káposzta gőzölgött az asztalon." - árulta el a Story magazinnak, sőt még azt is kijelentette: "Ő az első lány az életemben, akiért kompromisszumokra is hajlandó vagyok!"

Norbi mindig is a zárkózott sztárok közé tartozott, csak nagy ritkán beszélt a magánéletéről, és az édesanya-témát végképp tabunak nyilvánította. Csupán annyit lehetett tudni, hogy tizennégy éves korában elköltözött a szüleitől, s hogy a nagymamája nevelte, aki sajnos két évvel ezelőtt meghalt. Azután sokáig egyedül élt, míg első barátnőjének édesanyja magához nem vette, nevelőanyaként gondoskodva róla. Talán ezért is volt annyira fontos a számára, hogy végre tartozzon valakihez! Új barátnőjével együtt új családot is kapott: Norbi egy hét után máris bemutatkozhatott a lány szüleinek. "Mi tagadás, jólesett, hogy minden fenntartás nélkül fogadtak. Szinte már családtagnak érzem magam náluk!"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.