Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. November 24. 15:03, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Új nővel látták Keresztes Ildi férjét

Új nővel látták Keresztes Ildi férjét

Közeli ismerősök megerősítették a hírt, hogy Keresztes Ildikó és Kicska László válnak. Értesüléseink szerint az EDDA gitárosának máris van valakije.

Elszabadulni látszik máris a bulvárpokol, egy állítólagos új barátnőről máris titokban készített fotókat kínálnak.

Egyik fél sem cáfolta a válást, de Ildikó és az EDDA gitárosa türelmet kértek, egyelőre nem kívánnak nyilatkozni. A találgatások persze máris megindultak. (Erről bővebben itt!) Miközben egyesek szerint az okozott feszültséget a házaspárnál, hogy hiába próbálkoztak, nem jött össze a gyerek, mások szerint a túl sok munka okolható a szakításukért. Talán ez is, az is benne van a pakliban. Mindenesetre igazán furcsa, hogy a zenekar környezetében állítólag senki nem is sejtette, hogy bajok vannak Ildikó és Laci házasságával, holott a szerkesztőségünkhöz eljuttatott információk szerint a gitárosnak máris van valakije!

A telefonálók többször látták ugyanis Lacit egy sötét hajú, fiatal nővel, aki több szemtanú szerint gyakran megfordult a zenész XIII. kerületi lakásában is. Nem egyszer éppen olyankor, amikor az X-Faktor felvételei mentek... A storyonline szerkesztőségének még a párról készült közös fotókat is kínáltak megvételre.
Sokan máris ezzel válsághelyzettel magyarázzák Keresztes Ildikó hiperérzékenységét, a gyakori sírást. A helyzet külön pikantériája, hogy Ildikó férje is részt vállalt az X-Faktorból, tulajdonképpen ő a felesége tartalékmentora, ha Keresztes bármiféle ok miatt kihullana a zsűriből...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.