Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2012. Május 13. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / One Média

Újabb sztárpár a láthatáron?

Újabb sztárpár a láthatáron?

Anna Kendrick egyáltalán nem találta nehéznek a gyengédséget kollégájával, Jake Gyllenhaallal az End of Watch című filmben - azután sem, hogy a kamerák leálltak.

Az Alkonyat és az Egek ura sztárja bevallotta, ő és Gyllenhaal a közelgő rendőrségi dráma forgatási napjai után többször elfelejtették maguk mögött hagyni karaktereiket.

"Kicsi kamerákkal, kevés világítással és kis stábbal forgattuk a filmet. Sok benne az improvizáció, éppen ezért nagyon hangulatos volt. Sokáig forgattunk, ezért nem nagyon tudtunk kibújni a karaktereinkből. Sokszor előfordult, hogy Jake és én még mindig fogtuk egymás kezét, és sokára jöttünk rá, hogy aznapra már befejeződött a munka."

Kendrick és Gyllenhaal több romantikus jelenetben játszott együtt, és egyáltalán nem érezték kellemetlenül magukat. Lehet, hogy több lesz ez egy egyszerű munkakapcsolatból?

One Média / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.