Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Április 05. 14:26, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Jason Derulo is érkezik a nyáron hozzánk

Jason Derulo is érkezik a nyáron hozzánk

Első alkalommal lép fel a magyar fővárosban Jason Derulo amerikai pop énekes-táncos augusztus 5-én, vasárnap a Budapest Parkban - közölték a szervezők az MTI-vel csütörtökön.

A világszerte népszerű előadó ötéves kora óta szerepel színpadon, és nyolcévesen már első dalait írta. Tanulmányait a Dillard Művészeti Gimnázium után a New York-i Amerikai Zene és Dráma Akadémián végezte. Tizenhat évesen olyan előadóknak kezdett dalokat írni, mint P. Diddy, Pitbull vagy Sean Kingston.

Jason Derulo mára a zenei műsorok és fesztiválszínpadok ünnepelt sztárjává vált. In My Head, Want To Want Me, If I'm Lucky, Don't Wanna Go Home, Cheyenne, Talk Dirty vagy a Swalla című dalai évek óta uralják a világ slágerlistáit. Legújabb száma, a Colors, a 2018-as labdarúgó világbajnokság hivatalos himnusza - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.